Rajfel Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Bardzo dobrze że jest grupa zapaleńców którzy potrafi dbać i chronić swoje rzeczki.Przynajmiej mają co łowić. A przyjezdnimaja bat nad sobą i nie zabiora filetów do ościennych województw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 A przyjezdni maja bat nad sobą i nie zabiora filetów do ościennych województw Bo przyjezdni tylko o filetach myślą... zważ na słowa żeby jakiś przyjezdny z ciebie fileta nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Kolego wonton chyba mnie nie końca zrozumiałeś:1.Nie uogólniam że wszyscy przyjezdni to mięsiarze,2.Ja równiez jestem czasami przyjezdny3.I naważniejsze - jezeli rzeka ma gospodarza który potrafi o nia dbać i pilnować jej zasobów potrafi sie odwdzięczyc w postaci pieknych okazów. Czasami warto czytać ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 czasami czytam .... ale w pisaniu liczy sie przekaz. Przekaz brzmiał przyjezdni lubia filety. koniec rozmowy. atak na marginesie... cyt. nie zabiorą do ościennych województw...czyli filety nie wywiezione to filety ok ? dobra koniec . droczę sie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Wydaje mi się ze najważniejsze jest to są ludzie którym nalezy sie pełen szacunek za to że dbaja o swoje wody a my przyjezdni mozemy na ich terenie przeżyć niezapomniane wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Panowie, nie oszukujmy się, lwia część filetów zostaje w lubelskim, niezależnie od tego czy wędkarzom szanującym kropka to się podoba czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi