Skocz do zawartości
  • 0

Koszulka jerkbait.pl - akcja wspierająca zarybienie boleniem!

rognis_oko

Pytanie

@All,

korzystając z okazji sprzedaży koszulek jerkbait.pl chcielibyśmy wystawić jedną na sprzedaż aukcyjną. Pieniądze, za które zostanie zakupiona koszulka zostaną w całości wykorzystane na zakup palczaków BOLENIA i tegoroczne zarybienie nim środkowego odcinka rzeki Narew.

Zainteresowanych proszę o licytowanie koszulki pod tym postem.

Oczywiście cena wywoławcza to 45 zł.

Dodatkowym gadgetem, który dodam do koszulki będzie bardzo skuteczna przynęta boleniowa!

Aukcja trwa od dzisiaj, tj. 11.10.2006 do wtorku 17.10.2006.

Liczę na to, że weźmiecie w niej udział i dacie szansę na życie wielu boleniom.

Koszulka:

http://jerkbait.pl/users/remek/koszulka.jpg

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

...Czemu akurat Narew?...

- a czemu nie?

A tak na poważnie to mam rozpracowany spory odcinek Narwi pod względem populacji wielu ryb, w tym boleni. Na odcinku są idealne warunki do rozwoju i życia boleni. Jest to jeden z nielicznych odcinków na tej rzece gdzie boleń zawsze był przodującym drapieżnikiem. Trzeba mu pomóc i lekko dorybić ten odcinek rzeki. Sprawę przedyskutowałem z miejscowym ichtiologiem i mój wybór okazał się trafny. :D

Poza tym w przypadku niewielkiej ilości małych boleni nie ma jakiegokolwiek sensu zarybianie ogromnej Wisły, szczególnie na naszym odcinku gdzie dodatkowo jest ogromna presja.

• 0

Dobrze, WYGRAŁEŚ! Gratuluję! A jeśli Remek prześle mi numer konta, to i tak wpłacę 200 PLN na bolenia w Narwi. :mellow:

Tomek życzę Ci wspaniałej wyprawy. Byłem w Szwecji już 7 razy i jak zmieni się moja sytuacja osobista i rodzinna, to znowu będę tam jeździł.

Pozdrawiam,

Kryst