Jozi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 http://allegro.pl/shakespeare-boron-mach-2-i2014040804.htmlMoże będą chętni na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 http://allegro.pl/shakespeare-boron-mach-2-i2014040804.htmlMoże będą chętni na zakup Dziwisz się? Przecież jest napisane SPECJAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewnie nietrafiony prezent świąteczny... Wykonana z Boru ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Złocony .Zastanawiam się czasem czy ten gość nie jest oderwany od rzeczywistości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dzie tam!!!!Chyba wezmę ją na klenie i jazie. Co wy na to, będzie się nadawała?Kolega napisał że zejdzie na 11800 zł plus przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Może na przesyłce opuści .Szuka jelenia na starym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 A widzieliście resztę ogłoszeń sprzedawcy?Może to jakieś muzeum wędkarstwa się wyprzedaje?Ceny też niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ale tam przynajmniej ceny przyzwoitsze .Ale z tą spławikówką to pojechał po bandzie równo .Może już zaczął Stary Rok żegnać czystym spirytusem:lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewnie nietrafiony prezent świąteczny... ja bym obstawiał że wygrane na zawodach i sie kurzy w szafie to jest lepsze http://allegro.pl/loomis-gl-2-spinning-i2007758609.html wjakie przelotki są zbrojone te loomisy z GL2, hardloye czy aluoxy w chromie, szczyt jest chyba alconite bo ww. w ramce F niema, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Te przelotki są:w kolorze kruczo-czarnych pierścieni.Widok brązowych wkładek spowodował błysk fleszaale w rzeczywistości są kruczo-czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Przecież to są przedmioty kolekcjonerskie, a jak wiadomo ich ceny kształtuje zupełnie co innego niż wartości użytkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ten Pan ma kolekcję masakrycznie wielką,starych abu dam-ów itd na peczki.wszystko w stanie top.jakieś 5 lat temu kupiłem u niego cardinala 4.bardzo miły gość porozmawia podpowie.pasjonat pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ten Pan ma kolekcję masakrycznie wielką,starych abu dam-ów itd na peczki.wszystko w stanie top.jakieś 5 lat temu kupiłem u niego cardinala 4.bardzo miły gość porozmawia podpowie.pasjonat pełną gębą Hmmm,dobrze wiedzieć.Mam na strychu 55 starych kijów z własnej kolekcji.Może kiedyś zrobię sobie z nich emeryturę.Tylko ile trzeba czekać żeby nabrały wartości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Rzecz nie w tym ile trzeba czekać, ale jaki był nakład. Kije, młynki, przynęty potrafią po zaledwie kilku latach mieć większą wartość niż w chwili sprzedaży, właśnie z powodu niskiego nakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Rzecz nie w tym ile trzeba czekać, ale jaki był nakład. Kije, młynki, przynęty potrafią po zaledwie kilku latach mieć większą wartość niż w chwili sprzedaży, właśnie z powodu niskiego nakładu. Cała nadzieja jeszcze w tym ,że może kiedyś ludzie powycinają wszystkie bambusy na świecie i może wtedy te pochowane po garażach będą jedynymi na świecie. A tak poważnie to spotykałem się już z ogłoszeniami osób poszukujących standardowych i nieszczególnych wręcz kijków ,za które poszukujący ich kolekcjoner gotów był zapłacić więcej niż były warte ale to chyba tylko z powodów sentymentalnych.Sam bym chętnie nabył swojego pierwszego,zielonego szklaka , gdybym tylko pamiętał jak się nazywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Rzecz nie w tym ile trzeba czekać, ale jaki był nakład. Kije, młynki, przynęty potrafią po zaledwie kilku latach mieć większą wartość niż w chwili sprzedaży, właśnie z powodu niskiego nakładu. A jeszcze jak producent poda, że seria limitowana to cena potrafi wzrosnąć kilkakrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ten Pan ma kolekcję masakrycznie wielką,starych abu dam-ów itd na peczki.wszystko w stanie top.jakieś 5 lat temu kupiłem u niego cardinala 4.bardzo miły gość porozmawia podpowie.pasjonat pełną gębą Mnie natomiast obiło sie o uszy, ot taka ploteczka, że ów Pan kupuje te rzeczy na różnych aukcjach i wyprzedażach na zachodzie Europy no i na Allegro potem... U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 a może być i tak,nie pamiętam czy pytałem o pochodzenie,no ale pamiętam że chwalił się kolekcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P487 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 No błędy ortograficzne sprawiają że tak oferta nie traktowana jest na poważnie poza tym wątpię żeby ta wędka kiedykolwiek poszła nawet za połowę tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Tymi ,,Kruczo-czarnymi pierścieniami'' gostek rozłożył mnie na łopatki. Swoją drogą język polski jest bardzo bogaty we wszelkiego rodzaju porównania to dlaczego i nie tak ?! apropo, jeszcze mi się jedno przypomniało określenie Biały Kruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Kiedys napisalem meila do tego czlowieka.Zapytalem dlaczego jego wedziska sa topowe.. w czym stare, ciezkie talony i niemieckie dam-y sa lepsze od innych blankow liczacych sie producenow (wymienilem batony, cd, st. croix, cts-y o restaffine nie wspominalem ;P )Jegomosc probowal zburzyc moja dotychczasowa skromna hierarchie wartosci jakia sobie wyrobilem, w szczegolnosci tu na portalu.Ten czlowiek stwierdzil, ze tam gdzie ja brne on juz dawno byl i z tamtad wraca i proponuje mi tylko to co najlepsze ;> W pewnym sensie potrafie zrozumiec i docenic wartosc kolekcjonerska (sam w malym stopniu jestem wedkarskim pasjonatem tego co topowe i unikalne) natomiast sprzet, ktory ten typ probuje sprzedac, nie jest ani topowy, ani unikalny. Malo tego, bo wiekszosc tych patykow takich firm jak: dam, silstar, sportext, cormoran - to zwykly badziew pod wzgledem technicznym i uzytkowym. Najsmutniejsze jest jednak to, ze ludzie sa naiwni i latwowierni - a ten cwaniaczek zwyczajnie chce to wykorzystac i predzej czy pozniej znajdzie chetnego na jego cuda z kosmosu.Za takie okazje jakie oferuje ten pan powinno sie surowo karac, no ale w koncu mamy wolnosc jaka daje demokracja ;/Zalosne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Od dosyć dawna natrafiam na aukcje tego faceta ze Szczytna.Zasada sprzedaży jest zawsze ta sama, jaka koledzy komentujecie w tym wątku. Facet zwiększa aktywność w okolicach Świąt. Myślę, że stosując opisy w tym stylu, działa na osoby chcące sprawić bliskim przyjemność oryginalnym prezentem. Chyba jednak obdarowani mogą już nie być aż tacy szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jeden taki na forum sprzedawał super noże z extra stali a jak się później okazało kupował na aukcjach po 7 euro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi