w.d.wobler Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jeden taki na forum sprzedawał super noże z extra stali a jak się później okazało kupował na aukcjach po 7 euro . Józek,kiedyś to się mówiło na takich ludzi ,,spekulant,, a dzisiaj to zaradny,obrotny,przedsiębiorczy itp... To się nazywa narzucanie marży.Przecież tak robia sklepy. Nikt nie chce dokładać d0 biznesu. Wpadnij do norge to zobaczysz jakie tu są narzuty na cenę producenta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witek nomenklatura nawet w nazewnictwie się zmienia na bardziej oględną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wychodzę z założenia że jak mi cena nie odpowiada to szukam gdzie indziej taniej lub jeśli mogę to podobnego a w ostateczności rezygnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Hipotetyczna sytuacja. Mąż wizytuje Allegro, żona chce mu sprawic....: mąż: zobacz kochanie jaki świetny patyk, super sprzet na moje potrzeby żona: drogo jak jasna cholera.... ale ten bordowy nawet fajny . Bardzo potrzebujesz? mąż: wiesz jaki sprzęt mają (koledzy, znajomi, cokolwiek) a ja wciąż z tym samym Cormoranem. żona: mamy trochę zaoszczedzone z Twojej premii i .... nie mówiłam Ci wcześniej. Dostałam trzynastkę.Jak Ci tak bardzo zależy......(tu zawiesza głos) mąż:KLIK w KUP TERAZ (zanim żona zmieni zdanie) Tak może się zdarzyc (chciałbym mie żonę co bierze trzynastki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ciekawe Waldku jakby wygladala Twoja mina gdyby szanowna malzonka sprezentowala Ci shakespeare np; pod choinke ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ciekawe Waldku jakby wygladala Twoja mina gdyby szanowna malzonka sprezentowala Ci shakespeare np; pod choinke ;PTaaak. Chyba przeginam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Shakespeare by sie usmial , ja mam spodniobuty szekspirki oryginal - ciekawe ile sa warte ale cholera zielone sa - nie zlote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi