makamba Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 A nie chcesz się może tego kaczora pozbyć? To już chyba 3 albo i 4 kaczka w tym temacie.Trzeba będzie jakiś temacik walnąć o łowieniu na kaczuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 obawiam się, że po tej kaczce tylko zdjęcie już zostało.Ale jak będę łódkę wyciągał to się rozejrzę w szpargałach teścia, może gdzieś jeszcze leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Diabeł Tasmański. <_< standardowa przyneta na pstragi w Irlandii miliony kolorow i modeli (widzialem plstikowe metalowe etc...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Z wielką chęcią bym diabełka wypróbował na swoich pstrągach - chyba będę musiał sobie takiego skonstruować. Jakbyście jeszcze mogli wrzucić widok z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Może coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Bqhp5_y51BU Wygrzebałem jeszcze opakowanie ze śmietnika. http://www.wigstonslures.com.au/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Wygrzebałem jeszcze opakowanie ze śmietnika. Nie pytam kiedy ostatnio w takim razie śmieci wynosiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Tu się papierki do osobnego kontenera wrzuca , a że zapełnia się on wolniej niż te pozostałe to i tak szybko jak inne go przed dom nie wystawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Plastikowa blaszka z grzechotką w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 makamba a ta blaszka to jakie ma wymiary , chodzi mi o dlugosc i mase , tak sie patrze i moze bylo by to dobre na sea bassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 6.5cm + 3cm kotwiczka.Wagi niestety nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ok , dzieki , za mala i pewnie za lekka bedzie na bassa , cos takiego ale 12 - 14 cm to pewnie byloby to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Możliwe ,że były robione też w większych wersjach.Ciężko coś znaleźć w necie.Wiekowy produkt już.Nazywają się Mann's Loudmouth Spoon.Te moje - właśnie doczytałem się - waga 14gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ok , dzieki , za mala i pewnie za lekka bedzie na bassa , cos takiego ale 12 - 14 cm to pewnie byloby to . tego typu blaszki ma slovkroeken. dlugosc niewielka ale ok 18-20g powoduje ze leci to jak pocisk a i polskie seatrouty nimi nie gardza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Moje pierwsze dzieło które postanowiłem dodać do swojego pudełka i powielić, oczywiście zainspirowany zostałem dziwadłami z wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mam kilku znajomych.którzy podobnymi spinerbaitami targają szczupaki między trzcinami.Ja jakoś nie mam do tej przynęty szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Pomysł na obrotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kręci się skutecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wczoraj nabyte to jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja bym to przerobił na boleniową bąblownicę, masz może sztukę na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Niestety mam tylko tą jedną sztukę.Nie ma nawet żadnego nadruku i zapakowana była tylko w foliowy woreczek,więc nie znam firmy.Mogę wstawić dokładniejsze fotki jakby ktoś chciał samemu skonstruować taki wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ciekawe i przepięknie wykonane blaszki Live-Forage Northland'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 mi sie ta ostatnio spodobala (mam najnizszy model z foty)oba skrzydelka kreca sie z rozna predkoscia w przeciwnych kierunkach - jak to lusox placze sie czasami, ale daje rade ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi