makamba Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Specjalna wełna do łowienia belon bez haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Specjalna wełna do łowienia belon bez haczyka. tubylcy uzywaja nici pajeczej - mialem gdzies filmik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Specjalna wełna do łowienia belon bez haczyka. tubylcy uzywaja nici pajeczej - mialem gdzies filmik... wystarczy w YT wpisac SPIDER NET FISHING jest tego troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Kilka ciekawostek z Northland'a z ostatnich targów.Rock Runner dla trollingowców i BT i coś chyba dla lubiących vertical z trupkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Główki z bajerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 kilka wynalazkow z dzsiejszej wycieczki do sklepu: dobre 35cm czegos buldogowatego swamp donkey kolejny buldogowy wobler z twisterem na koncu nie wiek ile gram, ale dobre 25-30cm drewna + twister... obrotowka z 2 skrzydelkami na 1 dziwnym strzemiaczku dobre 25cm dlugosci obrotowka z przodu i wielka wachadlowka za nia dobre 25cm obrotowka z potwznym chwostem na kotwiczkach (sa tam 2 albo 3 sztuki) cala blacha jakies 25cm sam chwost pewnie z 15+cm jerk/pull bait? segmentowy wytwor bez kregoslupa segmenty polaczone sa elastycznym materialem, ktory wyglada jak gumka od majtek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 @gooral , mysle , ze w tym watku mozna nie na temat , ten zegarek na zdjeciu to ma takie male rybki ? tzn chodzi mi o to czy to fisherman watch , jak ma to napisz jak to dziala u Ciebie , bo u mnie to nie dziala tzn 4 rybki mrugaja i nie bierze i jak zadna nie mruga to tez nie bierze ale termometr dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 @gooral , mysle , ze w tym watku mozna nie na temat , ten zegarek na zdjeciu to ma takie male rybki ? tzn chodzi mi o to czy to fisherman watch , jak ma to napisz jak to dziala u Ciebie , bo u mnie to nie dziala tzn 4 rybki mrugaja i nie bierze i jak zadna nie mruga to tez nie bierze ale termometr dziala mi rzadko biora rybki co by tam nie migalo..a wracajac nie to jest casio protrek prg40v 7 ver (o ile pamietam z grzywy pelny model) na wyswietlaczu tym u gory jest dzien tygodnia/wykres barografu/atimetru za ostatnie bog wie ile godzin.jedyny powod dla ktorego kupilem ten zegarek byl jego wyglad polowa tych bajerow pewnie i tak nei dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Chyba nadaje się w 100%? http://www.youtube.com/watch?v=cga8FNXQLG8&feature=endsc reen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gooral,ten z ostatniej fotki to multisekt.Wstawiałem je ostatnio w dziale sprzedaży w kilku kolorach i rozmiarach a wcześniej wstawiłem też chyba fotki w tym temacie.2 osoby z forum wkrótce dostaną je do sprawdzenia bo więcej chętnych nie było.Właściwie to taki swimbait,tyle że z innym rodzajem łączeń i większą ilością segmentów.Sposobów ich prowadzenia jest całe mnóstwo a i sama zabawa w rybkę daje radochę.Ten z fotki ,którą wstawiłeś pływa dokładnie tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 może ktoś podpowie, z czego zrobić chwost do spinnerbaita? na tą chwilę robię z przywieszek dorszowych ale mają za mało końcówek i trzeba wypełniać środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A z cienkich gumek nie da rady?Wszystkie właściwie spinnerbaity mam z gumkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Może z wełny rozmotanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 z wełny nie da rady bo będzie się zlepiać i chłonąć wodę, a gumkę recepturkę po paru wyjściach nad wodę można kruszyć jak zeschłego kluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Są takie nici złote, srebrne itp. w pasmanterii może naciąć tego i związać i może się nada ? One na pewno wody nie chłoną bo używam ich do kogutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zobaczę jak to wygląda, może faktycznie w pasmanterii poszukam bo marne szanse na odwzorowanie oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Próbuj a nóż, widelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panek - możesz też spróbować z włosów od jakiejś lalki berbie czy innej.Zazwyczaj są syntetyczne i nie piją wody.(włosy - oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mogą być też piórka ale chyba w tym przypadku za małe będą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dzisiaj u qmpla widziałem w kanciapie lotkę do rzutki,czy coś zrobiona z takiego wyciora do kurzu kolorowego.Fajny efekt.Do chwosta/spinnerbaita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kiedyś zrobiłem całą serię wobków w założeniu mających imitować pijawkę albo rosówkę. Okazały się łowne choć pracochłonne. Najlepiej sprawdzały się na podniesionej i trąconej wodzie, czerwcowe sandacze biły w nie bez zachamowań. W końcu poobcinały je szczupaki. Ostał mi się jeden, na fotce poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dobre.Prawie jak inspirowane filmami z Bruce Lee. Choć ten Twój na pewno łowniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 może ktoś podpowie, z czego zrobić chwost do spinnerbaita? na tą chwilę robię z przywieszek dorszowych ale mają za mało końcówek i trzeba wypełniać środek Amortyzatory do tyczki napewno się nadają. Robiłem już takie. Masz różne średnice i kolory w tym fluo. Jak masz znajomego spławikowca to pewnie ma stare do wiązania zestawów na drabinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mysza mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Chyba turbo spinnerbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi