gooral Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ja podobnych chcialem uzywac do lowienia okoni na duzych glwbokosciach - taki slodkowodny pilker ;P Zreszta slyszalem, ze miejscowi uzywaja malych pilkerow na okonie (mozna po sklepach dostac takie maluszki, ze niamal jak podlodowe wygladaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jest tego kilka rodzajów i rozmiarów. http://www.abfishingtackle.com/acatalog/shakespeare-slither- lure-selection.html A tu coś z innej beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Główki 24gr 100% leadfree.Thungsten. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Coś z gumowych nowości na rynku.Jedne z najładniejszych gumek jakie widziałem.Z holo i brokatem. Makamba są te gumy w wielkości +15cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Te moje mają 11,5cm.Czy będą też większe , ciężko powiedzieć bo producent wiele o nich nie pisze.Swoje też kupowałem z pominięciem dystrybutora,jakimiś tajnymi kanałami. Albo jakaś nowość ... albo antyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zajebisty wątek! Pooglądałem, pośmiałem się, trochę popodziwiłem, trochę się wzruszyłem i na koniec przyszła mi taka myśl, ze na te prawie wszystkie przynęty - z kaczuszką włącznie, można coś złowić nawet jak przynęta jest z kategorii: co sie śni koszmarnego wędkarzom na kacu, którzy ryb nie łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 I to jest dobry morał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie wiem czy to już było ale przeglądając dzisiaj pewien profil na fb znalzłem takie coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ja również znalazłem coś ciekawego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 nie no ... zaba jest masakryczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 To chyba wąż?Wszystkie są masakryczne!Ten obgryziony też niezły .Te kaczuszki - na Holandie - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Takich trupnych przynęt chyba tu jeszcze nie było Większe zdjęcie, po kliknięciu w obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Takich trupnych przynęt chyba tu jeszcze nie było Większe zdjęcie, po kliknięciu w obrazek. Nasze przynęty jeszcze żyją. Dobre te trupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Black Cat Clonk Teaser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Reaction Strike . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Węgorzyki. Savagear Real Eel. Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Węgorzyki - ciąg dalszy. Spro The Reality Eel 20 i 28cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 no widze ze nie wytrzymales i kupiles... ile dales za real eel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 no widze ze nie wytrzymales i kupiles... ile dales za real eel? 15 euro za 2 sztuki w paczce 20cm 27gr.W komplecie główka 5gr i dozbrojka.Tych większych już nie było niestety.Ostatnia paczka była w tym kolorze i ze 4 paczki w jakimś podejrzanym firetiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 no widze ze nie wytrzymales i kupiles... ile dales za real eel? 15 euro za 2 sztuki w paczce 20cm 27gr.W komplecie główka 5gr i dozbrojka.Tych większych już nie było niestety.Ostatnia paczka była w tym kolorze i ze 4 paczki w jakimś podejrzanym firetiger. ceniom sie cholery... trudno. najwyzej moje szczupaki nie beda mialy wegorzy w swojej diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Czuję, że te węgorze nieźle namieszają wszędzie tam, gdzie są węgorze A na pewno w Ire. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Te węgorzyki Spro robione są specjalnie pod dedykowane im zestawy sumowe.Fotki takich zestawów będą w relacji z targów , które aktualnie relacjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Te Real Eel obserwuję już od jakiegos czasu. Fajny kawał gumiaka Bardzo ciekawa praca- testowałeś je już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Te Real Eel obserwuję już od jakiegos czasu. Fajny kawał gumiaka Bardzo ciekawa praca- testowałeś je już? Dopiero nabyłem.Na test może znajdę czas za jakieś 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi