makamba Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nowość Spro.Gumy Komodo Wacky i Komodo Shad.Na stronie producenta dopiero od 4 dni.W sprzedaży będą prawdopodobnie koło nowego roku. ...A na Jerkbaicie już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 co to za kotwiczki???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 raczej co sie z nimi robi jak okonek taka połknie to nie chce wiedzieć gdzie to ramie sie pózniej znajduje :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 co to za kotwiczki???????????? To kotwiczki do zbrojenia trupków i filetów.http://www.ferrymans.nl/ http://www.facebook.com/photo.php?fbid=207813572639162&s et=a.186288628124990.53100.186287238125129&type=3&th eater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 tak myslalem..ja tam zostaje przy malych kotwiczkach bez grotow (uzywam do stacjonarnego lowienia 6-4? do trupka nawet 5/0 jak spinninguje filetem z makreli) jak zagne groty uzywajac tego: http://www.lathams-fishing.co.uk/john-roberts-deep-throat-pi ke-disgorger-pk1-pid3235.htmldaje rady wyhaczyc wiekszosc szczupakow nawet jak musze biec do wedki spory kawalek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Gumki P&M Gunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Węgorzyki 10cm do DS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 I żegnajcie zaczepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) kolejna bajka?Bartek ciekaw jestem, jak producent uzasadnia tego rodzaju twierdzenie. Edytowane 23 Października 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A cóż to za konstrukcja jiga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 I żegnajcie zaczepy... chyba witajcie problemy z przewleczeniem agrafki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Producent widzi to jako "weedlees vertical jig". A ja to widzę tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ciekawy antyzaczepowy systemik. Ja to rozwiązałem jakiś czas temu w taki oto sposób: Eliminuje sporo zaczepów, czasami coś tam złapie ale to sporadycznie w gałęziach czy kapelunach. Zaletą tego zbrojenia jest możliwość stosowania ciężkich główek do małych haków i przynęt. Zreszta zbroję też tak w podwójne kotwice. Oprócz żonglowania obciążeniem guma ma dodatkowy ruch, czy to opadający czy dryfujący, co by nie było podoba się rybkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Znalazlem jeszcze inne, podobne rozwiązanie http://www.lunari.pl/index.php?p72,glowki-na-karcze-i-zielsko-hak-vmc-7316-ciezarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 A to Waldku też ciekawe. Taki zmontowany na stałe zestaw Texas Rig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Można wykorzystać takie "luźne główki" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bartek, zadziwiasz swymi zasobami "osobliwości". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Miałem z nich robić obrotówki , ale zabrakło mi wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Może nie dziwne, ale nie wiem gdzie to zamieścić. Spójrzcie na kształt. Jak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Praca znajoma, ale dużo szybciej i łatwiej "wchodzi" na obroty. Pięknie, jak na "amatorskiego" wabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Tą blaszkę w kształcie banana widziałem w akcji. Był taki cykl filmów szwedzkich w którym grupa wędkarzy jeździła po świecie na ryby. W odcinku na jeziorze Wiktorii łowili okonie nilowe. Nic im nie brało na znane przynęty i murzyn im dał tą blachę. Ryby się posypały jak z rękawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Pręty zbrojeniowe Fox The Viper UV Kalin's Czosnkowy Gambler The EZ Swimmer Wahoo Edytowane 10 Listopada 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Spro Hula Bait w sosie z kalmarów. http://www.youtube.com/watch?v=W9-sNrAP_UU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Siemka , mam nadzieje że piszę w dobrym temacie Szukam nazwy gum ...wyglądają one jak zwykłe kopyta ale są zrobione z bardzo rozciągliwego matriału Makamba , licze na Ciebie bo wiem że je kiedyś miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi