mifek Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 a ten ofset z listkiem to masz dostep ?? drogie to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Na bank ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Dostęp to ja mam , ale przed wyjazdem już raczej w tym sklepie zawitać nie zdążę . Cena zniechęcająca 6.95euro, ale jednej paczuszki nie mogłem sobie odmówić.Hak 5/0 waga 1/4oz i cięższych nie mają.Firma ta :http://sworminghornetlures.com/index.php?route=product/category&path=62Może znajdziesz gdzieś taniej to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 to jjuz chyba taniej idzie dostac koniki na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 to jjuz chyba taniej idzie dostac koniki na allegro Nie zawsze. http://allegro.pl/ko...2807887503.html Jigi z listkiem. Fire Ball. Jigi Doodle Bug. Kijanki. Gumy jigowe z oczkiem w ogonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Żelazno-nose swimbaity o złowrogim spojrzeniu. Złamany szczupak na szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Te "żelaznonose" to Spro? Pamiętam, że podobne mocowanie miał Spro The Rapper. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Dobra dedukcja. Maja 2 sposoby mocowania.Różnicę w pracy widać na filmiku. Szczupak też Spro.http://www.youtube.com/watch?v=vWrpWdu9pj4 Edytowane 3 Grudnia 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Wiem, że już wcześniej była podobna pozycja, natomiast mój wyrób powstał niezależnie - chińskiego wobka nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hihihi...jakiś maleńki ten penisek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hihihi...jakiś maleńki ten penisek. Nie. To Wielka Łapa! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Dobra,dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Niektóre bardzo fajne przynęty, warte wypróbowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Gumki Nories Spoon Tail Shad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak dobrze widzę to one w środku mają folię holo. Miałem parę gum takich, okonie ładnie na nie brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Tachi kutaczi.-http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/18747/cPath/31_2321_2322/fishing-lure/shimano-tachi-getter-biribiri-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ło cholercia - rybka w kagańcu! Dobry systemik na vertical z trupkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Tachi kutaczi.-http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/18747/cPath/31_2321_2322/fishing-lure/shimano-tachi-getter-biribiri-1 O cie w mordę, ale wynalazek Skojarzył mi się z Forrestem Gumpem i jego stelażami na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Wygląda jak narzędzie tortur wielkiej inkwizycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ten haczyk skierowany w dół... Genialne. Będzie łapać wszystkie zaczepy, a i szarpakowcy się ucieszą, że jest konstrukcja dla ich ulubionego, intensywnego jigowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Janusz szarpakowiec nie zainwestuje aż tyle w ten systemik 12Euro ok 50zł.Mnie ciekawi ta blaszka z błyskawicami co ona ma za zadanie. Edytowane 29 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Tomku , te błyskawice wskazują , że blaszka przed systemikiem połyskuje podczas pociągania i dodatkowo wabi refleksami świetlnymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wiem,. że nie zainwestuje. Prędzej zacznie obracać haki w główce jigowej. Blaszka to rodzaj steru, ma za zadanie nadać przynęcie ruch kolebiący. Podobne rozwiązanie widziałem kiedyś (i próbowałem naśladować) w systemie Drakowicza, ale tam był kłopot z ruchomym obciążeniem i całość sprawowała się bardzo "tak sobie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Blaszka przed systemem ma działać tak jak działają przynęty z rodziny chatterbait.Jest chyba o nich i w tym temacie , na którejś ze stron. tu: http://jerkbait.pl/topic/10756-dziwne-konstrukcje-przynet/page-6 Edytowane 29 Grudnia 2012 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Ostatnio Bartek nic nie znalazł, to ja coś wkleję żeby temat nie był tak daleko . Czego to ludzie nie wymyślą : Edytowane 11 Stycznia 2013 przez shorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi