makamba Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Z dwóch takich połączonych można by wziernik ginekologiczny zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Lepiej wysłać kobite i niech zachachmęci taki wziernik. A mamy dwie fajne przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Fajna ta pierwsza, można coś pokombinować z taką. Ciekawe jak pracuje Hehehe jak to jak pracuje psss... i piwo otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jak raz byłem u dentysty lat kilka temu ,to do dziś mam szczypce i a zęba i tak nie wyrwałem. Uciekłem ze szczypcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Hehehe jak to jak pracuje psss... i piwo otwarte Wielofunkcyjna błystka:) Pomyślę i sam wyklepię coś na ten wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Irek - nie wiem czy dałbyś tak radę uciec z wziernikiem od ginekologa. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja nie, ale wiadomo kobita jest do wszystkiego zdolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Coś na drapieżniki lubiące obgryzać kośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Coś na drapieżniki lubiące obgryzać kośći. Skeletor.jpgmam takie cale niebieskie brania nie stwierdzono (lowie glownie w trolu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Kurde normalnie smoki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Znowu wynalazłem dosyć ciekawą błystkę.Nawet nie wiedziałem że Mitchell tego typu błystki produkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 to ja zapytam co poeta mial na mysli (ster ma ksztalt drugiego woblera wystajacego temu pierwszemu z pyska a konczy sie w okolicach zgiecia mojego kciuka - fotka kiepska bo calosc przezroczysta a w sklepie ciemno): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 No ta ciemna zjada tą przeźroczystą tylko nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) To wobler o "akcji zawieszonej", więc aby w toni równo, tj. horyzontalnie, wisiał, producent zafundował mu solidną przeciwwagę. Przeźroczystą, coby potencjalnych zainteresowanych nie płoszyć. To podstawa w produktach "Superior Quality" Tak poważnie - szkoda, że zdjęcie nieostre i nie widać detali. Wygląda jak Superior Deep and Even Deeper Runner. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Co prawda nie przynęty , ale mogłyby służyć komuś do ich wyrobu.Takie oto stadko przylepnych,foliowych motylków trafiłem w sklepiku nie związanym z wędkarstwem.Teraz z każdego larwy (Woblery z Bielska) mogę sobie łatwo zrobić następne stadium rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Bartku, jednego motylka z takiej kolekcji, to już masz z tułowiem i sterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Bartku, jednego motylka z takiej kolekcji, to już masz z tułowiem i sterem No właśnie wiem i to mnie natchnęło do kupienia tych motylich skrzydełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ciekawy systemik wymiennego dociążania haków offsetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/201/przyneta.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Chodzi Ci o przynętę w kształcie aparatu fotograficznego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Chodzi Ci o przynętę w kształcie aparatu fotograficznego ? removed_photo_big.pngTaka już gdzieś była na forum. Nawet łowili na nią szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No kurde, zdjęcie mi z imageshacka usunęli... Łapcie fote z jakiejś stronki http://www.golona.pl/4539/przyneta_na_faceta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Prosty patent na dozbrajanie gum kotwiczkami.W ten gumowy czopek można tez wcisnąć grzechotkę. Okazało się też ,że Action Dyski występują w mniejszych rozmiarach. Edytowane 6 Lutego 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Prosty patent na dozbrajanie gum kotwiczkami.W ten gumowy czopek można tez wcisnąć grzechotkę. P1050910.JPG Przypomniał mi się żart rysunkowy.Drzwi z napisem "Urząd Patentowy" i dobiegający zza nich głos "I przestań w kółko powtarzać, dlaczego ja na to nie wpadłem?" No właśnie, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Bardzo stare rozwiązanie, prezentowane przez Amerykanów w jednej z pierwszych książek wędkarskich, jakie kiedykolwiek miałem (Wędkarskie rady i sposoby). Dozbrajali w ten sposób chwosty w spinnerbait'ach (fabrycznie lub sposobem domowym), a pewnie i inne wabie. Jako że stosuję haki bezzadziorowe, specjalnie mnie to nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi