Tomislawus Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chyba jakiś antyk DSCN9602.JPG Antyk może i... ale japońce dalej robią podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 W swojej krótkiej acz intensywnej karierze lurebuildera również popełniłem kilka co najmniej dziwnych wabików Oto jeden z nich: Jego pracy nie zdążyłem stwierdzić, gdyż za szybko wyparował, jednak pewne jest, że ładnie by latał z casta bo ważył 60 - 70g, jedynie grzywa powiewająca na wietrze mogłaby zmniejszać właściwości aerodynamiczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Karrramba (nie mylić z @makamba ) Pumba jak żywy!!!!!! Nie musze pytać co nuciłeś pod nosem robiąc tego wob... tego guźca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzikwobler, tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzikwobler, tego jeszcze nie było To nie dzik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pumba - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pumba wypas może w Kongo by się sprawdziła, na rybę tygrysią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 A powiedzcie mi co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Muppety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 też miałem takie skojarzenie na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Zaden sandacz by nie wytrzymał jakby mu dzikowobler ogonem po pysku połechtał hej ! W swojej krótkiej acz intensywnej karierze lurebuildera również popełniłem kilka co najmniej dziwnych wabików Oto jeden z nich: DSC01344.JPG DSC01345.JPG Jego pracy nie zdążyłem stwierdzić, gdyż za szybko wyparował, jednak pewne jest, że ładnie by latał z casta bo ważył 60 - 70g, jedynie grzywa powiewająca na wietrze mogłaby zmniejszać właściwości aerodynamiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Pacman - wersja spiningowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wczoraj tak sobie siedziałem w necie i znalazłem coś takiego;Muszę przyznać że gały to mi się od monitora odbiły . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jakiej wielkości mogą być te raxony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Nie mam pojęcia. Nie kumam pisma japońskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 @ stoner: Kapitalne imitacje Ciekawe jak z ich pracą. W tym względzie patent Larrego Dahlberga (R2S) jest chyba nr 1., ale te wyglądają jak żywe. Prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zdaje mi się że kiedyś widziałem filmik z pracą. jak znajdę to wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 AW Solid bait works ザリガニルアー Snip-snap スイムジグ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 W swojej krótkiej acz intensywnej karierze lurebuildera również popełniłem kilka co najmniej dziwnych wabików Oto jeden z nich: DSC01344.JPG DSC01345.JPG Jego pracy nie zdążyłem stwierdzić, gdyż za szybko wyparował, jednak pewne jest, że ładnie by latał z casta bo ważył 60 - 70g, jedynie grzywa powiewająca na wietrze mogłaby zmniejszać właściwości aerodynamiczne Ależ niesamowita ta świnia z afryki . Brawo za pomysłowość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) To są ręcznie robione przynęty przez niejakiego pana Shizouoka(tu mogę się mylić) , sprzedawane pod firmą Solid Bait Works. http://ameblo.jp/solidbatworks/day-20120810.html Taki raczek to koszt 6500jenów.Ich długość to 16cm a waga 57gr. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BwfsV96iOvU http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fIJebtQCBNI Mają w swej ofercie znacznie więcej ciekawych przynęt :http://www.shop-online.jp/Solidbait/ Edytowane 10 Lutego 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 MakambaTy już wszystkie przynęty świata widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Kurcze @Makamba , skąd Ty to wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Pasja... Okres raczków przechodziłem przed nadejściem okresu żab. Łatwiej dostępne są te :http://www.tackletour.com/reviewstrikeproflexcraw.html Edytowane 10 Lutego 2013 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi