Dienekes Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Kolega Wobler129 prezentował coś takiego ostatnimi czasy (tj. cykadę z twisterem) i jeśli mnie pamięć nie myli, patent był to leciwy. Ciekawa rzecz, nie mniej jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Kinetic Red Ed 95mm 100gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Smokii Telesfory ? Edytowane 8 Marca 2013 przez samwieszkto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Niezłe kamienie Edytowane 8 Marca 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 niedawno widzialem jakies woblery (nie wiem czy jerki czy pulbaity czy jeszcze inne wynalazki) sebile - wypelnione w srodku 2 kolorami plynu - w trakcie potrzasania plyny sie mieszaly i ciagle zmienialy kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 niedawno widzialem jakies woblery (nie wiem czy jerki czy pulbaity czy jeszcze inne wynalazki) sebile - wypelnione w srodku 2 kolorami plynu - w trakcie potrzasania plyny sie mieszaly i ciagle zmienialy kolor...To na ryby wrażliwe na sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 a może coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jarosz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romuald Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To już jest przesada. Ciekawe, czy fasolka szparagowa byłaby dobra na okonia, albo czerwona fasola jako smużak na klenio/ jazie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) gdzieś na końcu netu widziałem filmik o łowieniu szczupaków na aparat fotograficzny.........z efektamiproszęhttp://www.wykop.pl/link/275589/a-tak-sie-lapie-szczupaki-w-rosji/ Edytowane 13 Marca 2013 przez maku79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ja pi****** lol No tak Rosja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No te panie to na bank skuteczne... sam bym chapnoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ale takie "gołe" bez tych niepotrzebnych, różowych oraz niebieskich i białych akcentów chyba były by skuteczniejsze haha Ptaszek też wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 U tej w różowym, nawet zarost odwzorowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Dzisiaj przeglądając allegro trafiłem na "Stasia" http://allegro.pl/mega-skuteczna-przyneta-na-suma-i3106307034.html Edytowane 16 Marca 2013 przez Wojciech_B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Stasiu - to mysza czy pies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 gdzieś na końcu netu widziałem filmik o łowieniu szczupaków na aparat fotograficzny.........z efektamiproszęhttp://www.wykop.pl/link/275589/a-tak-sie-lapie-szczupaki-w-rosji/Ładny aparat ładny szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To cuś z monet całkiem fajne.Ciekawe jak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) W trakcie dzisiejszych porządków w piwnicy natknąłem się na coś takiego.Z tego co mi wiadomo to przynęta robiona na pstrągi gdzieś pod Krakowem. Znacie ? Edytowane 21 Marca 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na pewno z Krakowa albo okolic , ja dostałem te cudo od kolegi z Miechowa , uparłem się cały wyjazd na kropki że będę tym wędkował i to był mój pierwszy i ostatni raz tym wabikiem. Nie stety nie udało się nic złowić Pewnie brak czutki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 panowie zobaczcie to http://allegro.pl/mega-skuteczna-przyneta-na-suma-i3129233398.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Trzeba wieczorem dzieciakom przytulanki przejrzeć, może i ja coś na suma sklecę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi