woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 panowie zobaczcie to http://allegro.pl/mega-skuteczna-przyneta-na-suma-i3129233398.htmlAle widziałeś, kiedy ta aukcja się kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ahha nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 :lol: :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Szukam gumo-woblerów typu minnow. Jedynie co udało mi się znaleźć to przynęta z linku: http://www.raubfischjagd.de/kunstkoeder/wobbler/hart-the-gummy-9-8g-95mm/a-114745/http://www.plat.co.jp/english/bass/jackall/mask75/mask75.htm Używał już ktoś tego typu przynęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pitt dałeś do pieca z tą mechaniczną pomarańczą. Sojonara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wiatraczki/śruby z grzechotkami w środku.Do mocowania przed przynętą w celu wabienia dźwiękiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Może nie jest to dziwna konstrukcja ale kolorki fajne: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 angry birds genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ha ha rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 I co na to można złapać ? Świnki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 I co na to można złapać ? Świnki ? Świnki trzy.I Kubusia Puchatka.I Czerwonego Kapturka, ale to trzeba się postarać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Taaaa.... najlepsza animacja tych wobków to wystrzał z procy i obserwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trzeba uważać na te czarne bo wybuchają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 a gdzie jest ten okrąglutki co się rozpada na 3 mniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przedstawiam Wam przynętę nie tyle dziwną, co napakowaną rozwiązaniami. Oto podarowany mi przez serdecznego Kolegę (pozdrawiam Cię Wojtku) Pathfinder wyprodukowany przez Marlin Lures: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ciekawe czy Twój kolega nie miał jej czasem ode mnie? Mam ich jeszcze z 10 nierozpakowanych sztuk w różnych kolorach.To mój faworyt do testowania atraktorów.Można w niego napchać sporo wszelakich śmierdzideł na suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 świetlika tez można wsadzić co by sobie troche poświecił, tylko czy te oczka przy kotwicach wytrzymają starcie z prawdziwym sumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 starcie z prawdziwym sumemZ prawdziwym może nie , ale ze sztucznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 najbardziej plastikowy wobler jakiego widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Albo to iluzja albo te kotwiczki sa jakies taki "super strong" nazwe tez ma mocna. Jakiegoś sumika pewnie by ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Bartoszu, tego nie wiem (od kogo on go miał), wiem natomiast, że ten artefakt zagości u mnie na stałe Wabi wibracjami, dźwiękiem (grzechotką) i wszystkim, co wpakuje mu się do brzucha I jak pokazuje instrukcja, wcale nie trzeba ograniczać się do atraktorów w płynie, czy atraktorów w ogóle. Możliwie najszersze spektrum zastosowań. @ -jakubnob- Tu forma została podyktowana funkcją, a w zasadzie, ich możliwą mnogością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Pare ciekawostek znalezionych na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ten ostatni na ryby i na popkorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi