piotro82 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Oststni piękny wobler na Amury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 mój faworyt to żółty granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ktoś na siłę prubuje udowodnić że na kukurydze drapieżniki się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Mnie zafascynował najbardziej ten wobek "granat"To jest sport wędkarski z poczuciem humoru Nie przeszłoby mi nigdy do głowy, by coś takiego wykonać Myślę, że nie rozrywa sie, gdy echo pokazuje rybki? PozdrawiamHarjer Edytowane 17 Maja 2013 przez Harjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dziś znalazłem w necie dwie ciekawe przynęty.ciekawi mnie cóż to za cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Arbogast Buzz Plug. Rick Clunn The Freak. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jakieś ch***** te muchy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jakieś ch***** te muchy... Haha dobre, ciekawe co na to bierze... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak to co? Brzegówki XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Przeglądalem ostatnio pudła z przynętami Ojca z przed wielu lat , wyszukałem pare fajnych blaszek a między nimi walała się taka mucha z tworzywa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Haha, miałem kiedyś taką - to jedna z pierwszych sztucznych przynęt w moim skromnym wówczas oryginale Wyprodukowana bodaj za naszą wschodnią granicą. I od tamtejszej ludności nabyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) ... Wyprodukowana bodaj za naszą wschodnią granicą. I od tamtejszej ludności nabyta Polska Mucha słynna jest w Europie, Afryka ma swoją TseTse, nawet Hiszpanie własną muchę mają, czemu niby Rosjanie mają być gorsi? Musi być skuteczna, skoro ciągle w sprzedaży...http://allegro.pl/mucha-rosyjska-oryginalna-plastikowa-1-sztuka-i3315298045.html Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Z tym hakiem z D to trochę jak muchoskorpion z ciernobyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Taka mucha była jedną z pierwszych moich plastikowych przynęt. Kupiona na bazarze była w tamtych czasach ciekawostką. Ale nie przypominam sobie żeby dała jakieś rybki Za to kupowane w tym samym okresie, od wschodnich handlarzy, balansówki podlodowe były moimi killerami na garbusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kinchou Minnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Było o nich kilka stron wcześniej. http://jerkbait.pl/topic/10756-dziwne-konstrukcje-przyn%C4%99t/page-25Ostatnio trolowałem jednym , ale wkręcił mi się w śrubę od silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Było o nich kilka stron wcześniej. http://jerkbait.pl/topic/10756-dziwne-konstrukcje-przyn%C4%99t/page-25Ostatnio trolowałem jednym , ale wkręcił mi się w śrubę od silnika. Ale jej nie odgryzł? ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie zdążył bo się wędka złamała. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nie zdążył bo się wędka złamała. ... znów???!!! czy to jeszcze wspominasz tą z przed dwóch tygodni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 To właśnie ta sprzed 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 znalezione w internecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 @Wojti te modele nadają się na szczupaka i po łowieniu przydadzą się do obiadu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiekfishB Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 znalezione w interneciemeps.jpgWyrażne zaproszenie na obiad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 A co to jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi