ferrox Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 I sie podjołem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 I jak to działa? Testowałeś w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Testowałem i paletki sie kręcą a korpus majda sie jak slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 O to ciekawa zabawka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, a przynęta, jej praca, bardzo mi się podoba.Wykonuje je z cedru Mike Bromelow. Kanadyjczycy też mają zdolnych rękodzielników. http://www.youtube.com/watch?v=CpYhkmBDuXc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Liściaki. Może nie dziwne, ale ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, a przynęta, jej praca, bardzo mi się podoba.Wykonuje je z cedru Mike Bromelow. Kanadyjczycy też mają zdolnych rękodzielników. Holendrzy też potrafią. http://www.luckylures.nl/Kilka filmików:http://www.youtube.com/results?search_query=lucky+lure&sm=3 Edytowane 12 Lutego 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Arowana Dragonfish robi wrażenie, reszta filmików na jutro, za duża porcja, za mało czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kumpel robi bardzo realistyczne koguty.. trudno odróżnić od żywego. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kumpel robi bardzo realistyczne koguty.. trudno odróżnić od żywego. A kaczuszkę maleńką dałby radę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) A kaczuszkę maleńką dałby radę ?Kaka edytowana Edytowane 15 Lutego 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A to akurat mało smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Przepraszam Panią/pannę(?) Makambę. Na przyszłość postaram się brać pod uwagę obecność na forum wrażliwych kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Jak już mam wyglądać na kobitkę to skocz mi jeszcze do kiosku po maszynkę do zgolenia wąsów i już się nie będę gniewać. W profilu widnieje moje imię.Wiele znasz kobiet z takowym? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Najpiękniejsze swimbaity jakie kiedykolwiek widziałem - z tych masowo produkowanych.Lucky Craft made in Japan. Edytowane 26 Lutego 2014 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Zakładając, że widziałeś sporo, można Ci wierzyć na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wyglądają jak swimy Spro tylko że w o wiele lepszym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Spro nie występują też w wersjach trout , mniejszych niż 15cm.Te są 11cm.Ten większy 20cm. Edytowane 26 Lutego 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wszedłem dzisiaj w posiadanie "takiego czegoś" nie mam pojęcia co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Może spróbuj złowić jakąś rybkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Okonek w zimowym kubraczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wszedłem dzisiaj w posiadanie "takiego czegoś" nie mam pojęcia co z tym zrobić DSC_0218.JPGJest to niezwykle prosta w konstrukcji, bardzo popularna w Rosji przynęta spinningowa. Na YouTube jest kilka filmików jak się to stosuje. Nazywają je "cheburashki" (kiwaczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A to mój cudak.Tu pasuje idealnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jig z sukienką na offsecie z chatterbait'em na froncie.Title Shot "Jitt-r" Jig.Weedless.14g.Hak 5/0. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Title Shot Magnum Jig 42 gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi