makamba Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 The Swim Head 14 gramów.Główki z wkrętem firmy Gambler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 2 w1.Gambler Meano.Główka jigowa , a pod nią połączona na stałe druga główka z blaszką na krętliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Od dłuższego czasu coś mi chodzi podobnego po głowie. Duży okoń który trzyma w pysku płotkę - wiele razy spotykałem się z sytuacją gdy inny okoń próbował też dorwać przynętę którą inny miał już w pysku. Edytowane 1 Marca 2014 przez bigrafi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 TS Redfish Spin.10 gramów.2 gumy w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Takie ciekawe "coś" znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Te belonki mam - chyba kiedyś nawet wstawiałem.Strike Pro chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ch....wa przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ale jazda kaczuszka bije wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Title Shot Spoon.10 gramów. Blaszka z sukienką i twisterem na offsecie do jigowania w zaroślach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Kiedyś w wąskim gronie odbyła się burzliwa dyskusja na temat nowego pomysłu na wobler. Już o tym wspominałem - brat przyjaciela powiedział: "Wiem! Zróbcie woblera w kształcie ławicy" Jak widać, każdy pomysł doczeka się kiedyś realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 I to w niejednym wydaniu Manns Three-for-all. P1060356.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Kiedyś w wąskim gronie odbyła się burzliwa dyskusja na temat nowego pomysłu na wobler. Już o tym wspominałem - brat przyjaciela powiedział: "Wiem! Zróbcie woblera w kształcie ławicy" Jak widać, każdy pomysł doczeka się kiedyś realizacji Domyślam się, że to jakaś rapala jednak wujek nie chce mi znaleźć co to za model i gdzie dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Może i nie dziwne... ale myślę ze warto zamieścić taką myszkę I myszka "mucha" ciekawe ważki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Myszkę muchę mam gdzieś na składzie.Ważki to chyba R2S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Domyślam się, że to jakaś rapala jednak wujek nie chce mi znaleźć co to za model i gdzie dostępny http://www.baitballseries.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Myszkę muchę mam gdzieś na składzie.Ważki to chyba R2S?Nie mam pojecia, przypadkiem na nie trafilem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 R2S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Może nie dziwne ale leciwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 w PL jest do kupienia podobna konstrukcja? chociaż nie wygląda na trudną do zrobienie http://www.molldem.com/produit1.ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 w PL jest do kupienia podobna konstrukcja? chociaż nie wygląda na trudną do zrobienie http://www.molldem.com/produit1.ws Musi pięknie skręcać żyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Łożyskowany krętlik jest na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 A ja znalazłem takie cośhttps://www.youtube.com/watch?v=yAsgjSIMocUNiedługo wyjdzie wersja z napędem atomowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Kurde a sam niedawno wpadłem na taki pomysł, bo są takie robale na allegro za parę złotych:) uszczelnić, uzbroić i łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Do smużaka wkleić wibratorek z nakładki Drurexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi