Skocz do zawartości

Dziwne konstrukcje przynęt.

Rekomendowane odpowiedzi

Cała Rosja carska  :D  :D  :D

chociaż jak się trochę pobudzi wyobraźnię....

groty nie przygięte,więc pewnie osadzają to sobie w podniebienie na stałe,

czyli bardzo przydatne przy ich % -owym stanie umysłu.

Na kółku łącznikowym wieszają kawałek skóry ze słoniny do polizania po każdym wychylonym stakanie

a kawałkiem sznurka łączą kółko z żyrandolem,co by głowa na stół nie opadła a i z krzesła nie spaść.

Padłem :D  :D  :D

10371429_904569662889076_831735175276638

Dziwią mnie błędy konstrukcyjne w tym modelu, zwłaszcza że wydaje się być produkcji rosyjskiej.

No chyba, że jest to wersja ekonomiczna, w której z rozmysłem pominięto najcenniejszy, rozpoznawalny i najbardziej wabiący element w podobnych produktach zza wschodniej granicy.

Złoty ząb ... 

;)

• Like 2

W rosyjskim nie występuje długie „j” w takiej pisowni, ani „h” zamienne na cz/sz
Pierwszy nr (kierunkowy) jest do Belgradu, pozostałe to komórkowe. Belgrad jest też w adresie reklamówki protetyka. Nie każda cyrylica jest rosyjską, a jest tego trochę.
Ten opis jest w serbskim.

W rosyjskim nie występuje długie „j” w takiej pisowni, ani „h” zamienne na cz/sz

Pierwszy nr (kierunkowy) jest do Belgradu, pozostałe to komórkowe. Belgrad jest też w adresie reklamówki protetyka. Nie każda cyrylica jest rosyjską, a jest tego trochę.

Ten opis jest w serbskim.

...więc wypada mi  izwienić  Rosję carską oraz niepijących jej obywateli  ;)

Nie odbieraj tego tak.
Żadnych wycieczek pod piszących.
Być może, jabłka źle się tam sprzedają, ale surFery i owszem. A, że dzwonią chłopaki od Irkucka po Winnipeg (są wszędzie, tak jak my), to trochę muszę mówić. Ostatnio jeden zapodał „U nas, w Manitobie, co drugi jest wędkarzem, jak nie, co drugi, to na pewno, co trzeci…” - po rosyjsku.
I, jak żyć Adasiu, jak żyć?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...