Vigo Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kuriozalny woblerek http://iv.pl/images/85619345392067814935.jpgEee... ten jest akurat ujowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,bottle-cap-jak-wykonac,28480spróbowałem pare okoni było bez rewelacji ale przyjemnie sie ję robi "ciężko by było z hurtową produkcją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,bottle-cap-jak-wykonac,28480spróbowałem pare okoni było bez rewelacji ale przyjemnie sie ję robi "ciężko by było z hurtową produkcją" A wiesz że wędkowanie na żywca na j.pl nie jest mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Hehe no tak...ja tam wole Polski Chmiel jest przepyszne tak offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Stare bankowo ale czy dziwne? Oceńcie sami Edytowane 17 Września 2015 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Stare bankowo ale czy dziwne? Oceńcie sami dziwne.jpg O kurcze, to dopiero jez Z tego spadow to chyba nie bylo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Kontynuując wątek kaczko-przynęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penaro Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dla wielbicieli szpinaku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dla wielbicieli szpinaku Dobre Kotwic tez nie zalowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Takiego cudaka udało się dostać Widział ktoś to to ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Padłem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wesoly nietoperz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wyglada jakby lopatki byly skladane, dewon i popper w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Przynęta z Plastusiowego Pamiętnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To Czeburaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 To Czeburaszka.Tak. Była kiedyś taka bajka, produkcji jeszcze CCCP, o "Kiwaczku" (po rosyjsku Czeburaszka). Z "twarzy" całkiem podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 40 stron i cały czas coś nas zaskakuje Janusz gdzie Ty to znalazłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 40 stron i cały czas coś nas zaskakuje Janusz gdzie Ty to znalazłeś ?Cóż, jest to współczesne japońskie rękodzieło. Podrzucił mi znajomy Japończyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekz4 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Witam. Blaszka boleniowa, którą dostałem od znajomego wędkarza ze Lwowa. Jest to rodzaj obrotówki z ołowianym korpusem o wadze ok.14 g, dosyć lotna, a w wodzie przypomina turbinę. Czasami do kotwicy dowiązują na ok. 5 cm żyłce haczyk z białym piórkiem ( u nas chyba zabronione). Edytowane 10 Października 2015 przez jarekz4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dobrze działa gdy turbinka złapie trochę powietrza. Wtedy robią się pęcherzyki powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Wobler militarny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie wiem czy bylo , ale przyneta bardzo ale to bardzo atrakcyjna na szczupaki ! Moze ktos cos zrobic podobneego!?przyneta 2.htmprzyneta.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Claudio, świetnie się prezentuje ta guma, nie widziałem wcześniej czegoś takiego. Warte sklonowania, może ktoś zrobi tu coś podobnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Jest tez filmik z praca tej przynety, nie wiem czy mozna wstawic !? . Jak dla mnie moze to byc killer szczupakowy na glebsze wody. A jak by ktos mogl skolonowac to Ja juz sie pisze na 10 szt. ! Edytowane 4 Grudnia 2015 przez CLAUDIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Daj filmik z pracą tej gumy, może bym zrobił coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi