CLAUDIO Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Musze tak wstawic bo nie ma na youtube . Podaje Moja stronke i pierwszy filmik. https://www.facebook.com/spanishfishingtour.tourfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Daj filmik z pracą tej gumy, może bym zrobił coś takiego.Uwzględnij mnie Darku jakbyś planował robić, bo ja to nie mam do tego sprzętu ani talentu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Coś dla kobietek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 hahah ciekawe jak chodzi Przy okazji ryby moga sie podmalowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Muszę spróbować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Az tak manualnie to uzdolniony nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Claudio, świetnie się prezentuje ta guma, nie widziałem wcześniej czegoś takiego. Warte sklonowania, może ktoś zrobi tu coś podobnego Model już jest, ale jeszcze daleka droga prze de mną 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Hurraaaaaa bedzie killer na POTWORY z mojej wody! Daniel ( @ Guzu ) zaczni sie bac o swoj rekord .Fish 28 masz zdolnosci ! Ps. Dzieki za szybka realizacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Spokojnie, na razie jest model, a co z tego wyjdzie, to czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Rybka z ikrą.Strike Pro.An Pan Fish.11cm105gr. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez makamba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Strike Pro Bonehead , a i również Exori Xline Skeletor.14cm.53gr. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez makamba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To Ty żyjesz;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 To Ty żyjesz;-)Aktywowałem się na święta. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Aktywowałem się na święta. Oby na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wąsacz.Kingdom Mars.45mm.6,1gr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Coś z działu mikro... Hi - tech Fishing.Ice Ants#8 , #10. Jig-A-Whopper.Rattling Grub.#8,#10.Ruchome koraliki na haczyku. Hot Bite Lures.Little Stinger Jigs.#10. Hot Bite Lures.Lit'L Minnow Jigs.#6,#8,#10. Hot Bite Lures.Squid Micro Jig.#8. Force Lures.Glow Grub Jigs.#8,#10. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Ciąg dalszy... Shimano.Waxwing.58mm.12gr.sinking. cdn... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Ciąg dalszy... Jig-a-whopper.Yz Jig.#8,#10. Jig-a-whopper.Froggy Jig. Jig-a-whopper.Hawger 2000 jig. Hot Bite Lures.Slice micro jig. Jig-a-whopper.Zebra jig. Hi=tech fishing.Golden Lites. Jig-a-whopper.Flutter Bug. Hi-tech fishing.Soft Eyes. Jig-a-whopper.Rocker Monnow Lazer. Hot Bite Lures.Fish Eye Micro Jigs. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 jig kanapka - prototyp 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kij z tymi cudakami.... Witaj @Makamba po przerwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Nie wiem, o czym myślał konstruktor tej gumy, ale wiem, co mu wyszło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Hm, jakby tę drugą część zrobił odwrotnie, miałby antyzaczep (co prawda, dość osobliwy), a tak, jak się ktoś nad wodą zapyta, na co dziś biorą, to można świadomie odpowiedzieć, że na ......ową przynętę. Edytowane 14 Maja 2016 przez mnietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Nie widziałem nigdzie takiego tematu, więc czemuż by nie W ramach ciekawostek lub poprawienia humoru, proponuję wrzucać tu co ciekawsze znaleziska. Z czasem może powstać ciekawa baza Kilka na dobry początek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na jerku jest już wszystko http://jerkbait.pl/topic/10756-dziwne-konstrukcje-przyn%C4%99t/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi