makamba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mateush - a ten spinnerbait tonący jest czy ta złota bańka unosi go przy powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mateush - a ten spinnerbait tonący jest czy ta złota bańka unosi go przy powierzchni? Nie posiadam jej ale z tego co piszą tak to jest powierzchniowa i podpowierzniowa do kilku cm (cali) przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 http://mistrzowie.org/432775/Nie-Biora--Sprobuj-z-zywcem- http://www.rspin.com/rsl-galleries/2005/funnylures.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kapselek jako przynęta to stary patent. Już nawet biznes na tym robią. http://www.youtube.com/watch?v=g_8JpGoVrkE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Nie dziwna i nie nowa konstrukcja ale wykonanie pierwsza liga z ciekawostek to smigielko jest na lozysku!!! Kreci sie rewelacyjnie!Sa takze wersje wieksze z dwoma smiglami na rybska XL.Devonki przylecialy do mnie ze wschodu.Podobno nie sa tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ooo to nie moja powyżej wiadomość Pisałem że istnieją również turbinki z dwoma śmigiełkami. Kręcą się w przeciwną stronę dzięki czemu wyeliminowany jest efekt skręcania żyłki. Ja robię takie oto małe turbomuszki. Sprawdzają się do lekkiego spina na okonie, jazie czy klenie. Są drobniutkie ale nie wybija ich tak pod prąd jak obrotówki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Devony przetestowane... Bolki baaaaardzo zasmakowały sobie z wersji chrom... Mosiądzu jakoś nie chciały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Taki chiński wynalazek znalazłem w Ełku w chińskim centrum Oklejony jakim materiałem, nie lakierowany, pod spodem podczepiony jakiś podłużny 2,5g ciężarek i... kotwice jakich jeszcze nigdzie nie widzialem a raczej zwykłe powyginane agrafki biurowe... jak na tym wycholowac rybe - nie mam pojęcia Beznadziejna fotka, ale nie mogłem ustawić ostrości na telefonie... Żałuje ze tego nie kupiłem a kosztowało jedyne 4,50zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Taki chiński wynalazek znalazłem w Ełku w chińskim centrum Oklejony jakim materiałem, nie lakierowany, pod spodem podczepiony jakiś podłużny 2,5g ciężarek i... kotwice jakich jeszcze nigdzie nie widzialem a raczej zwykłe powyginane agrafki biurowe... jak na tym wycholowac rybe - nie mam pojęcia Beznadziejna fotka, ale nie mogłem ustawić ostrości na telefonie... Żałuje ze tego nie kupiłem a kosztowało jedyne 4,50zł To jest przynęta na kałamarnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja tam myślę, że w naszych warunkach lepiej sprawdziło by się na moczarce kanadyjskiej... Kałamarnice w naszych wodach zostawie w spokoju, niech rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Taki chiński wynalazek znalazłem w Ełku w chińskim centrum Oklejony jakim materiałem, nie lakierowany, pod spodem podczepiony jakiś podłużny 2,5g ciężarek i... kotwice jakich jeszcze nigdzie nie widzialem a raczej zwykłe powyginane agrafki biurowe... jak na tym wycholowac rybe - nie mam pojęcia Beznadziejna fotka, ale nie mogłem ustawić ostrości na telefonie... Żałuje ze tego nie kupiłem a kosztowało jedyne 4,50zł 4.50 to baaardzo dobra cena.Już kiedyś tu podobne wstawiałem.Tylko cena nie była taka atrakcyjna. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24315&am p;prevloaded=1&&start=160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dokładnie to to samo. Z tym, że te moje to zapewne jakaś zwykła chińska podróba. Zastanawiający jest jednak fakt sprowadzenia takich przynęt do Polski, gdzie z kałamarnicami i innymi tego typu podobnymi do czynienia mamy... niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Coś z gumowych nowości na rynku.Jedne z najładniejszych gumek jakie widziałem.Z holo i brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Parę lat temu zrobiony przez ze mnie wobler 10 częściowy o długości 14cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Parę lat temu zrobiony przez ze mnie wobler 10 częściowy o długości 14cm Dobre przynęty te wieloczęściowe łamańce.Trzeba było może iść tym tropem.Nie wiem jak kiedyś , ale teraz takie multisekty są bardzo popularne.Jest już kilku producentów ścigających się w podobnych konstrukcjach.Kilka takich przynęt wstawiałem wcześniej. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24315&am p;prevloaded=1&&start=100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wobler powierzchniwy ze sterem na grzbiecie imitujący prawie padłą rybkę. Megabass Anthrax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Rewelacja! Berkley też miał w ofercie przynęty ze sterem na górze ale nie takie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Mam dwa mb anthraxy i szczerze powiedziawszy nie żałuje że je kupiłem, sprawdzają się w 100%. Idealne na szuranie nimi w miejscach bardzo zarośniętych Kolejna przynęta która jest mi bardzo znana aczkolwiek ma trochę nietypowy kształt jak na crankbaita. Posiada wklęsłe boki co sprawia że wobler jest bardziej aerodynamiczny. Imakatsu Jaka Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wobler powierzchniwy ze sterem na grzbiecie imitujący prawie padłą rybkę. super. dead fish bodaj dorado tez jest fajny. widzial ktos mozejerki by mialy kotwice na plecach? tzn nie tak byly pomalowane, ale w wodzie by byly u gory nie na dole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 super. dead fish bodaj dorado tez jest fajny. widzial ktos mozejerki by mialy kotwice na plecach? tzn nie tak byly pomalowane, ale w wodzie by byly u gory nie na dole.. Romanmade ma coś w tym stylu.W cenie ok 400 dolców za sztuke. Tu jest coś takiego : http://romanmade.com/wp-content/uploads/2011/08/Negotiator-C ustom-II.jpg http://romanmade.com/wp-content/uploads/2011/08/Custom-Negot iator.jpg http://romanmade.com/wp-content/uploads/2011/08/Mother-Custo m.jpg Tu jest cennik:http://store.romanmade.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Za tą cenę wolałbym sobie zrobić formę na frezarce cnc, kupić dobry aerograf i samemu robić takie Cena z kosmosu, jakie jest uzasadnienie tej ceny nie wiem Może autor tych przynęt popadł w bezgraniczny artyzm i się dlatego tak mocno ceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 hmm jakby nikt nie kupowal to by pewnie stanialy/firme diabli wzieli nie? mi raczej cos tanszego po glowie chodzi.. Ps miales doczynienia z biedronem belly dancer? (wyszlo to pod marka quantum). kupilem kilka sztuk bo tanie (chyba ponizej 5 euro?), ale na razie nie do konca wykorzystuje ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ten biedron to ja pierwszy raz na oczy widzę dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi