bassy Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Bassy - efekty chyba takie same jak na inne woblery.Łapałem na nie szczupaki w płytkich kanałach i w płytkich rozlewiskach jak tylko trafiałem na odcinek niezarośniętej wody między trzcinami.Na głębokiej wodzie zero efektów.Te dwa większe (Jenzi i Lucky Craft)są powierzchniowe i potrafią narobić sporo hałasu.I chyba tylko o to chodzi bo na ten mniejszy , tonący (Illex) jak do tej pory jeszcze nic nie siadło. Miałem parę brań na żaby snagproof ale nie zacięte, fajne zabawki masz wrzuć więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ni to rybka,ni to myszka... rybka, myszka, zabka... nie wazne - grunt ze lowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tym razem dwa zbrojone szczupakowe gumiaki.Jeden jeszcze do złapania na rynku,drugi już antyk.ktory to juz antyk? masz na mysli sosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tym razem dwa zbrojone szczupakowe gumiaki.Jeden jeszcze do złapania na rynku,drugi już antyk.ktory to juz antyk? masz na mysli sosy? Dokładnie.Kupiony 3 lata temu w Eiland van Maurik.Wygrzebany z gratów , w pożółkłym ,poszarpanym opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ile ich chcesz i w jakich rozmiarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mieć to ja je mogę , chodzi o to jak stara to już przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 myslalem, ze juz nie do zlapania na rynku ... tak przynajmniej wywnioskowalem z postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 myslalem, ze juz nie do zlapania na rynku ... tak przynajmniej wywnioskowalem z postu Właściwie na naszym to przyznam się ,że nie wiem.Zagranicą chyba sporo tego.Niestety czasem jak coś jest nowością w Pl to już antykiem gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 dostepnosc sosy w austrii, szwajcarii, niemczech i we francji skolko godna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Właśnie sprawdzałem w necie.W Anglii też sporo.Nawet widzę ,że podobne przynęty robi Balzer. (te gumy z blaszanym sterem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tym razem myszka jako myszka.Prosta a jednocześnie genialna przynęta na łowiska wśród opuszczonych portowych zabudowań,małych kanalików z ceglanymi ścianami jak i na małe , szczupakowe jeziorka otoczone polami zbóż.Kolejna orgia drewnianego szaleństwa dla lokalnych strugaczy Pod spodem poppersik z ciekawie rozwiazanym zabezpieczenia kotwic przed zaczepami.Proste i w miarę skuteczne.Wygląda jak specjalnie ukształtowana rurka z twardego tworzywa sztucznego , naciągnięta na kotwiczkę.Proste jak praca dyplomowa z ZPT. Na samym dole coś co zwę : glonojadem. Eh...po 30 próbie wreszcie udało się wstawić post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Może nie przynęty , ale coś ściśle z nimi związanego.Główki - wkręcane,włochate,do wormów,do wacky itp,itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Prawie jak akwariowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mikrusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 To ja bym dorzucił coś od siebie Fajowy temat, chociaż kiedyś już chyba podobny był. Jak tylko dokopię się do moich przynęt, to coś wrzucę, bo akurat dziwadeł nie mam pod ręką PozdrawiamGrzesiek No i co tam Panowie?jak tam poszukiwania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 @Makamba bardzo ciekawy wątek! Nawet nie wiedziałem że te niektóre cuda istnieją. Ja jakoś nie posiadam przynęt niekonwencjonalnych, więc nie mam się tu czym pochwalić. Szczytem ekstrawagancji jest chyba heddon teeny torpedo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tylko coś nikt nie chce się chwalić swoimi wynalazkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tylko coś nikt nie chce się chwalić swoimi wynalazkami. Za to Ty masz całe muzeum dziwadeł A na blaszki i steamery z wobkowym sterem coś złowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tylko coś nikt nie chce się chwalić swoimi wynalazkami. Za to Ty masz całe muzeum dziwadeł A na blaszki i steamery z wobkowym sterem coś złowiłeś? Same okonki.Stosuję je na zestawach ze sbirulino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 też jestem pod wrażeniem tych dziwadeł - a na jednym ze zdjęć widziałem chyba typowo muchowe przynęty - malardowa rybka, czy jakoś takja takich cudów nigdy nie miałem, ale też przejże pudła, może się coś trafipozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Gdzieś to już chyba wcześniej wrzucałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 makamba ja to widze ze ty jestes jeszcze bardziej ode mnie pokrecony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Makamba wiele z tych twoich much 15 lat temu w Berlinie kupiłem,niektóre nawet w tych samych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi