spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Śp. Kononowicza ...i nie będzie niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 On jeden potrafił zdziałać co do czego, żeby nie było niczego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Znalazłem w starych szpargałach taką perełkę , wobler produkcji ... widać jakiej z 1991 r w oryginalnym pudełku ,wody nie widział i raczej nie zobaczy . Mam takiego w kolorze zielono białym.Szkoda go do wody wkładać po kilku próbach wylądował w pudełku z nazwa " nie używać - szkoda czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To chyba jakieś woblery? i to z czasów gdzie gdzie bobry były w modzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Kolejny zestaw typu "ławica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Kolejny zestaw typu "ławica" Można by też zlepić kilka ripperów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ale to musi w wodzie hałasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przyznam, ze jeszcze czegoś takiego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przyznam, ze jeszcze czegoś takiego nie widziałem Masz na myśli głupotę operatora tych urządzeń? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Edytowane 22 Października 2014 przez Erin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Masz na myśli głupotę operatora tych urządzeń? No ciekawe kiedy palce straci... dla tych co nie wiedzą o co może chodzić to przy takich urządzeniach jak kątówka, wiertarka, nawet multiszlifierka - nie ubieramy rękawicy na rękę w której trzymamy obrabiany przedmiot, wystarczy ułamek sekundy żeby obracająca się tarcza/ściernica itp złapała rękawice siejąc w jej środku spustoszenie... znam takich którzy przez rękawice ochronną już nikomu nie pokarzą "fuck you" albo że wszystko "OK". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mini spinerbait ze stajni Lucky Craft.Area.SMS American Shad.1/8oz P1060864.JPGCzy w Polsce mozna gdzies dostac takie cacko niekoniecznie tej firmy , ale w tym rozmiarze mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Przyznam, ze jeszcze czegoś takiego nie widziałem Balzer Colonel Perlmutt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 i Polski "wynalazek" na zaczepowe łowiska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 i Polski "wynalazek" na zaczepowe łowiskaAż sprawdziłem czy to nie nowy pomysł Króla Wędkarstwa Polskiego Włodzimierza W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie co wy na to, moje dziecko dostało taką zabawkę gdyby to dozbroić to.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Mam ten pomysł już za sobą , ale odpuściłem.Konstrukcja rybki za słaba.Trzeba linkę połączyć bezpośrednio z hakiem , klamerką do płetwy i rybkę z linką osobno.Z powierzchni to wygląda fajnie , ale pod wodą żadnej kontroli.To tak jak na "sztucznego żywca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Panowie co wy na to, moje dziecko dostało taką zabawkę gdyby to dozbroić to.... to... Twoje dziecko nie będzie miało zabawki... :) Bartek... sztucznego żywca... my man 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No ciekawe kiedy palce straci... dla tych co nie wiedzą o co może chodzić to przy takich urządzeniach jak kątówka, wiertarka, nawet multiszlifierka - nie ubieramy rękawicy na rękę w której trzymamy obrabiany przedmiot, wystarczy ułamek sekundy żeby obracająca się tarcza/ściernica itp złapała rękawice siejąc w jej środku spustoszenie... znam takich którzy przez rękawice ochronną już nikomu nie pokarzą "fuck you" albo że wszystko "OK".Nie mogę się zgodzić. Przy obróbce wiórowej na maszynach (wiertarki, tokarki itp) nie używamy rękawic bo może wkręcić nie tylko rękę. Natomiast przy szlifierce kątowej jak nam się ręka omsknie dzięki rękawicy tracimy trochę mniej ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Padłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Teraz powiedzenie "rybki gryzły" trzeba zamienić na "rybki były gryzione" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 :lol: ciekawe komu te zęby wyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To mi wyglada na robotę Ruskich tylko oni maja taki stan umysłu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To mi wyglada na robotę Ruskich tylko oni maja taki stan umysłu Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNiezły z Ciebie Sherlock, cyrylica na karteczce obok przynęty nie zdradza tego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi