makamba Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pleciona - też mam gdzieś jakieś stare śmigłowce.Jak znajdę to powstawiam. Wobler ... ale do jigowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Prawie jak maskotka... hehe przypomnialo mi sie jak moja byla sobie wziela przewieszke dorszowa (taka rozowa z piorek i nitek) i zawiesila w samochodzie na lusterku bo jej sie podobalo.. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja za to spotkałem się z opiniami ,że z niektórych moich przynęt mogłyby być fajne kolczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jedna z przynęt ze stajni Castaic , w której to jedną z kotwiczek umocowano na samym koniuszku ogonka a drugą , specjalnie wyprofilowaną , do korpusu przynęty dociąga jeszcze zamontowany w korpusie magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no to jest piekna robota ten magnesik etc.. rewelka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Myślę,że magnesik zastosowano nie dla ograniczenia ilości podwodnych zaczepów , ale po to by dyndająca kotwiczka nie zniekształcała pracy przynęty i nie haczyła o linkę przy zarzucaniu.Co do pięknej roboty , to jest jeszcze jedna równie piękna przynęta i wiem ,że równie pięknie zachowuje się w wodzie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 A co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Cudo to Izumi : Podobne cuda ma w swoim arsenale Spro : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzieki za odpowiedz, ten maluszek wygląda nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzieki za odpowiedz, ten maluszek wygląda nieźle. Te z fotki pod tym maluszkiem,Spro są tylko centymetr większe. A tu z innej beczki :Może forumowi strugacze zechcą poeksperymentować z bocznymi sterami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dzieki za odpowiedz, ten maluszek wygląda nieźle. Te z fotki pod tym maluszkiem,Spro są tylko centymetr większe. A tu z innej beczki :Może forumowi strugacze zechcą poeksperymentować z bocznymi sterami? Co to za woblery?Można gdzieś zobaczyć filmy z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Bigrafi - mówisz i masz W kwietniu mogę dostarczyć do oględzin organoleptycznych A przy okazji filmik do gumowych przynęt wstawionych kilkanaście postów wyżej. I kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wahadłówka - jointed, niezłe Panowie, obaj jesteście normalni wariaci, ale przeglądając ten wątek stwierdzam, że Mifek jednak jesteś bardziej normalny, a Ty makamba jednak jesteś bardziej wariat Oczu nie mogę oderwać, jakie fajowe rzeczy, tylko połowę czasu myślałbym co zabrać nad wodę, a nad wodą połowę czasu co tu zarzucić PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wahadłówka - jointed, niezłe Panowie, obaj jesteście normalni wariaci, ale przeglądając ten wątek stwierdzam, że Mifek jednak jesteś bardziej normalny, a Ty makamba jednak jesteś bardziej wariat Oczu nie mogę oderwać, jakie fajowe rzeczy, tylko połowę czasu myślałbym co zabrać nad wodę, a nad wodą połowę czasu co tu zarzucić PozdrawiamGrzesiek Grzesiek - zazwyczaj nad wodę jeżdżę firmową ciężarówką , więc biorę wszystko Tylko ,że nie wszystko mam czas wrzucić do wody Jednego tylko się nauczyłem - te ładniejsze i droższe przynęty kupować tylko w wersji fast sinking bo jak się takie cudo floating zerwie i odpływa w dal na powierzchni z prądem rzeki to człowiek żałuję ,że nie zabrał kąpielówek ... nawet w zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Banany : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Chatterbait'y.Przynęty , których pracę czuje się nawet w stopach. Przynęty dość mało znane na naszym rynku.Mało znane też naszym rybkom , więc możliwe ,że całkiem atrakcyjne... A tak wygląda ich praca : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 szkoda że u nas nie idzie tego dostać, fajnie by było powojować z takim dziwactwem na haczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Makamba niezła kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mam tego trochę ale na własny użytek.Widziałem kiedyś w jakimś sklepie w Szczecinie , więc może jest też do złapania w innych miastach ale być może pod inną nazwą. Można też sobie takiego chatterbaita zrobić samemu na zasadzie tych dozbrojek z ostatniej fotki i zakładać na nie tradycyjne rippery,wormy i żaby.Jakby co to mogę podrzucić dokładniejsze fotki gdyby ktoś chciał sam takie zbrojenia porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Te ogórasy są fajne coś jak własnie żaby snagproofa i spro - łowłes na nie? Bo łowić tym można nawet na trzcinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Te ogórasy są fajne coś jak własnie żaby snagproofa i spro - łowłes na nie? Bo łowić tym można nawet na trzcinach Ogórasy są o ile dobrze pamiętam produkcji Mann's.Groszowe sprawy chyba bo już chyba nie produkowane.Łowić na nie można faktycznie w najgorszych warunkach,w najbardziej gęstych trzcinowiskach.Łowie na nie nawet stojąc kilka metrów od linii wody tak by ryby stojące na płytkiej wodzie mnie nie widziały.Jak ogóras dopłynie do brzegu to ciągam go dalej po trawie pod same nogi bez ryzyka zaczepu w najgęstrzych nawet trawach i chaszczach .Podobnie z żabami Spro.Te znam doskonale Wypuścili nowy model,większy.Ostatnio dostałem od nich kilka przynęt za darmo do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Panowie to jeszcze nic, zeszłej jesieni byłem na Narwi i znajomy z Łomży miał dziwne pomysły w koncepcji i budowie przynęt wędkarskich. Jedną z bardziej ciekawszych jest...to: Zbudowane z kawałka szmatki, gąbki, troszkę balona i gumki recepturki. a co ciekawsze, jeszcze na to coś złowił!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Gadget - pomysłowość nad wodą wskazana i przydatna. Szczupły jak głodny to i za skarpetkę złapie. Tym razem kilka mikrusów gumowych : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wiesz makamba , Twoje przynety niezwyczajne to jak primark w uk , z ta roznica , ze te Twoje wynalazki sa po prostu kosmicznie rozweselajace i pewnie skuteczne , jeden z najlepszych watkow na jerkbajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi