martom Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jak w tytule, po co i kiedy to się zaczęło?Pewnie gdzieś, ktoś wyczuł kasę lub promocję czegoś w rywalizacji.Dla mnie to jakieś zwierzęce zachowanie (kto więcej mięcha wyciągnie z wody).Pamiętam z dawnych czasów, że startowałem, ale w zawodach rzutowych ciężarkiem... czyli na sucho.Nad wodą to już było tylko rekreacyjne łowienie.Taki temacik do kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 http://jerkbait.pl/topic/98207-w%C4%99dkowanie-czy-to-sport/?hl=sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Pic na wodę fotomontaż...tak określam zawody wędkarskie. Uznaje tylko zawody towarzyskie, koleżeńskie... żeby poprostu się spotkać . Chyba mało kto zna kulisy sławy wielkich mistrzów???? polskiego wędkarstwa spiningowego. Skoro tak wielu z nas się nimi podnieca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martom Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 http://jerkbait.pl/topic/98207-w%C4%99dkowanie-czy-to-sport/?hl=sportZakończyłeś tamten temat jak można przeczytać.Mnie chodzi jednak o sensowne wpisy odnośnie wyciągania mięsa na czas i na wagę.To ma integrować czy co?Przyznam, że uwielbiam wędkować sam w ciszy więc zawody dla mnie odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 To pytanie dręczy miliony Polaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martom Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 To pytanie dręczy miliony Polaków...Chyba nie tylko Polaków.Anglicy, tacy akuratni wędkarze też rywalizują. Filmy ich przekazują co innego.Zachodzę w głowę po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi