woblerek48 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 witam Obecnie w naszym rejonie Policja soli mandaty za spożywanie piwa nad rzeką szczególnie dla wędkarzy.Czy rzeka jest miejscem publicznym ?Czy wyszły jakieś nowe przepisy na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Tak właśnie weszły. Generalnie co do zasady teraz będze tak,że to gmina ustala czy można sie napić czy nie . Wczoraj w któryś wiadomościach bylo to ogłoszone - w Wawce będzie można pić na lewym brzegu a na prawym prohibicja (poprawcie mnie jak pomyliłem brzegi ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Zgadza się. W Wawie, strona praska przestaje spożywać( ) no bo ustawa Ciekawe czy w Mieście Kraka będzie można pić od strony smoka czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Pewnie tak bo to też strona Lecha 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 ...w szczegółach od Płyty Desantu do KS Spójnia, od brzegu rzeki do krawędzi ścieżki rowerowej lub dla pieszych, w zależności, która jest bliżej wody na wyznaczonym odcinku...szczegóły na TVN Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Niestety z tego co mi wiadomo zimny Lech nie będzie dostępny dla krakusów . ps.piękną macie Wisłę w Warszawie i okolicach. Wczoraj jechałem do Otwocka przez most na rzece i naprawdę byłem pod dużym wrażeniem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi