Revizor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gdy przechodzę do funkcji pisania wiadomości na ramka pisania miedzy usmieszkami ma avatar - chyba @novisa.Gdy czytam inne wiadomości, nawet stare zamiast usmieszkow mam avatar - chyba @novisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pokaż mi gdzie albo zrób chociaż zrzut ekranu bym wiedział o czym piszesz. Może coś schrzaniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Revizor Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Chyba nie schrzanileś bo dziś jest już tip top . Może to znowu jakiś wybryk ipada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Revizor
Gdy przechodzę do funkcji pisania wiadomości na ramka pisania miedzy usmieszkami ma avatar - chyba @novisa.
Gdy czytam inne wiadomości, nawet stare zamiast usmieszkow mam avatar - chyba @novisa.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi