Skocz do zawartości

Identyfikacja i wycena wędki.

makamba

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję pomocy w identyfikacji i wycenie wędek , kt?łre znalazłem na pewnym portalu aukcyjnym.

Z opisu sprzedawcy wynikałoby ,?źe kije pochodzą z Japonii.

Z jednego ze zdjęć wynikałoby , ?źe nazwa firmy mo?źe brzmieć Pigeon jednak w sieci nic na ten temat znaleźć nie mogę.

Ich wiek oceniono na minimum 30 lat.

post-5652-1348916188,6328_thumb.jpg

post-5652-1348916188,8072_thumb.jpg

Zed69 - podziwiam za wytrwałość w poszukiwaniach.P?łł dnia siedziałem w googlach i nic znaleźć nie mogłem.

Widzę ,?źe w tym linku cena wywoławcza 400dolar?łw więc mo?źe skuszę się na tą co widziałem bo była znacznie tańsza. :mellow:

Dzięki za pomoc!

Eee tam, zajęło mi to 3 minuty, wygląda na to ( z innych for?łw ) ?źe PIGEON to marka jakiejś firmy, dla kt?łrej kilku wręcz producent?łw robiło r?ł?źne kijaszki z bambusa i innych tradycyjnych materiał?łw. Nie jestem ani zbieraczem ani poszukiwaczem. Czasem do kawy zerknę sobie tu czy tam z ciekawości czego to ludzie nie sprzedają czy nie szukają :D pzdr, Michał

Eee tam, zajęło mi to 3 minuty, wygląda na to ( z innych for?łw ) ?źe PIGEON to marka jakiejś firmy, dla kt?łrej kilku wręcz producent?łw robiło r?ł?źne kijaszki z bambusa i innych tradycyjnych materiał?łw. Nie jestem ani zbieraczem ani poszukiwaczem. Czasem do kawy zerknę sobie tu czy tam z ciekawości czego to ludzie nie sprzedają czy nie szukają :D pzdr, Michał

Dobra,dobra - 3 minuty hehehe...to ju?ź a?ź tak źle ze mną?

A nie wiesz jak to jest z tym japońskim rodowodem tego Pigeona?

Japoniec czy nie japoniec?