makamba Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Potrzebuję pomocy w identyfikacji i wycenie wędek , kt?łre znalazłem na pewnym portalu aukcyjnym.Z opisu sprzedawcy wynikałoby ,?źe kije pochodzą z Japonii.Z jednego ze zdjęć wynikałoby , ?źe nazwa firmy mo?źe brzmieć Pigeon jednak w sieci nic na ten temat znaleźć nie mogę.Ich wiek oceniono na minimum 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Z racji limitu dodawanych załącznik?łw na post , dodaję jeszcze jedno foto w następnym . Mo?źe zawierać ono jakieś wa?źne informacje.Taka karteczka towarzyszy owym kijkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 http://www.ebay.com/itm/1920-s-Vintage-Pigeon-Fly-Rod-Conven tional-Pole-Wooden-Case-/280794813583?pt=LH_DefaultDomain_0& amp;hash=item4160acd48f Wygląda na lata 30te. Wartość pewnie muzealna lub sentymentalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 http://www.ebay.com/itm/1920-s-Vintage-Pigeon-Fly-Rod-Conven tional-Pole-Wooden-Case-/280794813583?pt=LH_DefaultDomain_0& amp; amp;hash=item4160acd48f Wygląda na lata 30te. Wartość pewnie muzealna lub sentymentalna. Zed69 - podziwiam za wytrwałość w poszukiwaniach.P?łł dnia siedziałem w googlach i nic znaleźć nie mogłem.Widzę ,?źe w tym linku cena wywoławcza 400dolar?łw więc mo?źe skuszę się na tą co widziałem bo była znacznie tańsza. Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Eee tam, zajęło mi to 3 minuty, wygląda na to ( z innych for?łw ) ?źe PIGEON to marka jakiejś firmy, dla kt?łrej kilku wręcz producent?łw robiło r?ł?źne kijaszki z bambusa i innych tradycyjnych materiał?łw. Nie jestem ani zbieraczem ani poszukiwaczem. Czasem do kawy zerknę sobie tu czy tam z ciekawości czego to ludzie nie sprzedają czy nie szukają pzdr, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Eee tam, zajęło mi to 3 minuty, wygląda na to ( z innych for?łw ) ?źe PIGEON to marka jakiejś firmy, dla kt?łrej kilku wręcz producent?łw robiło r?ł?źne kijaszki z bambusa i innych tradycyjnych materiał?łw. Nie jestem ani zbieraczem ani poszukiwaczem. Czasem do kawy zerknę sobie tu czy tam z ciekawości czego to ludzie nie sprzedają czy nie szukają pzdr, Michał Dobra,dobra - 3 minuty hehehe...to ju?ź a?ź tak źle ze mną?A nie wiesz jak to jest z tym japońskim rodowodem tego Pigeona?Japoniec czy nie japoniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie umiem Ci odpowiedzieć ale znalazłem ciekawą stronkę : http://www.bamboostand.com/bamboo-fly-rods.html?show=bin& ;page=3&page=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Oooo!Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi