5384 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Cześć Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na zawody STEPANOW FISHIHNG TROUT AREA CUP 2018 organizowane w dniu 07.04.2018r. Proszę o info może uda się skonfigurować wspólny wyjazd Oczywiście jeśli pokryje się trasy dojazdu do Żywca Edytowane 26 Marca 2018 przez 5384 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ruszam z kumplem z Gdańska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Sebastianie, nie wiem, czy moja odpowiedź Cię usatysfakcjonuje. Będę (towarzysko, nie startuję), ale mam do przejechania jakieś 30 km, a Tobie chodzi raczej o dłuższe towarzystwo "po drodze" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Sebastianie, nie wiem, czy moja odpowiedź Cię usatysfakcjonuje. Będę (towarzysko, nie startuję), ale mam do przejechania jakieś 30 km, a Tobie chodzi raczej o dłuższe towarzystwo "po drodze" Dokładnie tak Ale dziękuje za odzew i do zobaczenia na miejscu Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi