LordG Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Cześć wszystkim! Może na forum znajdzie się osoba z miejscowości Ostróda, która za przysłowiowego browara pomogłaby mi z zakupem Chodzi mi o odebranie od gościa z olx pewnej rzeczy, a następnie wysłanie jej do mnie pocztą. Edytowane 26 Marca 2018 przez LordG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 O ile mi wiadomo w Ostródzie jest Urząd Pocztowy, Policmajster a nawet czeska restauracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Gdyby to było takie sproste to bym nie szukał pomocy Sprzedający nie chce wysłać. W grę wchodzi tylko odbiór osobisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Gdzie masz problem.Zamów kuriera który odbierze od gościa i dostarczy do Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi