karkoszek Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Przyznać się, kto będzie ? Ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Ja też będę I na Manyfiku I na Garminie I jeszcze pewnie gdzieś Jeżdżę tylko tam gdzie zawody są rozgrywane na żywej rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Na Garmin dla mnie za daleko. Manyfik blisko, ale termin maj/czerwiec tak napięty, że nie mogę sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jeżeli Lubniewice Ci pasują to zapraszam we wrześniu.Też jest super impreza o Puchar Burmistrza Lubniewic.To już będzie chyba ósma edycja fajna atmosfera gwarantowana, nagrody też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Jeżeli Lubniewice Ci pasują to zapraszam we wrześniu.Też jest super impreza o Puchar Burmistrza Lubniewic.To już będzie chyba ósma edycja fajna atmosfera gwarantowana, nagrody też.Cos juz wiadomo od kiedy sa zapisy? Aha..na CFT tez jestesmy z kolega jak Zgorzelec Fishing Team Edytowane 27 Marca 2018 przez fefko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 będę miał na uwadzę. faktycznie mógłbyś jakieś szczegóły podać. godzinę jazdy samochodem mam od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Co do zawodów o Puchar Burmistrza Lubniewic to jeszcze nic nie wiadomo.Jak będzie informacja założę osobny temat i poinformuję co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Pewnie osoby postronne niebede miały szans...ale nic niewiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Pewnie osoby postronne niebede miały szans...ale nic niewiadomoCo masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Swego czasu zanim ruszył termin zapisów,nieoficjalnie i tak została już dawno zamknięta,może coś się zmieniło...niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Nie wiem jak było, mogło tak wyglądać.To chyba pierwsze zawody w Pl, w których zapisy trwały przysłowiową chwilę.Pewnie dlatego, że od kilku lat główna nagroda jest losowana.Zobacz ile czasu trwały zapisy na Crazy Fisherman Trophy, sto miejsc, całe 18 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Tak tylko zanim oficjalnie ruszyły zapisy to lista już była zamknięta,sami swoi...Długa historia z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Tak tylko zanim oficjalnie ruszyły zapisy to lista już była zamknięta,sami swoi... Długa historia z tym.Skąd wiesz? Ja zapisywałem się na wariata na przystanku autobusowym, specjalnie zatrzymywałem samochód. Żadnych koneksji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Ja i kilku znajomych zapisaliśmy sie z marszu.Bez żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Chodzi o kilka lat wstecz, widocznie się to zmieniło, pewnie w następnym roku się pojawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Trenował ktoś coś? Jakieś wieści z jezior? Planuję się wybrać jakoś na przełomie września i października na zwiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADriaNAS Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jeśli by się zwolniło jakieś miejsce na zawody Crazy Fishermen Trophy SZCZECINEK 2018 to chętnie przejmę pałeczkę 507603891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Trenował ktoś coś? Jakieś wieści z jezior? Planuję się wybrać jakoś na przełomie września i października na zwiad:) ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Chyba będę w czwartek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Ja z kolegami od środy do poniedziałku. Ostatnio bywa różnie nie mam powodu narzekać. Edytowane 6 Października 2018 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) WitamMozliwe ze bede mial do odstapienia miejsce dla jednego teamu. 100% bedzie wiadomo w piatek.Czy ewentualnie jest ktos chetny?Jesli tak to info na priv Edytowane 7 Października 2018 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Czy nad Wierzchowem jest jakaś baza noclegowa i możliwość wypożyczenia łódki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Jest camping Orawka, mają łódki w ofercie. Silnik musisz mieć swój,raczej spalinkka ,elektryk mocno ograniczy zasięg i jesienią potrafi mocno dmuchnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 A ta orawka jeszcze otwarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Do końca października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi