karkoszek Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 jak się uda wygospodarować jeszcze piątek to będzie gdzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Witam Czy są ewentualni chętni którzy by chcieli pojechać a nie mają miejsca na liście startowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Jeśli by się zwolniło jakieś miejsce na zawody Crazy Fishermen Trophy SZCZECINEK 2018 to chętnie przejmę pałeczkę 507603891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Poszukaj też chętnych na Facebooku, ktoś tam w komentarzach pytał, czy ktoś nie rezygnuje. Ewentualnie zadzwoń do organizatora, może mają jakąś listę rezerwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADriaNAS Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Ja już się załapalem na miejscówkę na zawodach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam Temat o odstąpieniu nie jest już aktualny - wszystko się udało i jesteśmy teamem na zawodach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Mieliśmy 6 okoni i jednego szczupaka w czwartek więcej pływania niż machania, ale całość bardzo na plus dla nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 My plyniemy na pale bez rozpoznania i spiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociekgc8 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Z przyczyn losowych nie mogę pojechać zatem zwolnilo sie miejsce. Kolega wyjeżdża z Krakowa i jeśli ktoś chce to może wystartować. Info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 5 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Kto powtarza? Bo ja tak:)W czwartek na Rugii mi silnik nawalił i będzie wyścig z czasem do zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) Cześć! Może któryś z kolegów (ewentualnie koleżanek) będzie zainteresowany startem w tegorocznej edycji Trophy Szczecinek?! Jestem organizatorem aukcji charytatywnej, w której do wylicytowania jest wejściówka na zawody dla teamu, pakiet przynęt Mepps oraz Westin. Całość zebranych pieniędzy zostanie przeznaczona na ciężko chorą Gabrysię Tubisz. Dodatkowo za udostępnienia mojego facebookowego postu macie szanse na wygranie świetnego kija sandaczowego - wędziska Dragon Pro Guide do 18g. Wszystko wyjaśniłem w poście i filmiku na facebooku, link poniżej. Liczę na Wasze dobre serca, pamiętajcie - dobro wraca z podwójną siłą! https://www.facebook.com/trophyszczecinek/posts/501903677030320?__xts__[0]=68.ARBURPxRDQYGnZPah0noSbM-QqtCyP9mNPfp_itANqC-XYJaaLufx19DZwjsFTz0Brr-iIWN9oir0M9CEFJS8tDiWhUTqVYUJJfHgvNiwqZTuXpBu4VDiWKn94JuOFjg_ShbH6gRPwewhUtvqwwUcT83BfLZVunE83U6i0C_W2LeDgxdrimmmLkb_tf_YYrIMgfoORyB5iVN6Apx_dixUenW1Kuhuvvr065idCWdhCVZ1IceAol3hP03DXJywVwJsfQSIj9bmgxJ5hftHbUVOddUrmDPPP02-3D1ydOmCWL4yBlXb8xnos1AhSRYU9bVEoMxrcBMXTXngBVMNU6xgKs&__tn__=-R Edytowane 5 Października 2019 przez deywed12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Udostępniłem, bo aż żal, żeby sprzedało się za 1/3 ceny wyjazdu, skoro wejściówki na zawody rozeszły się w dwie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Udostępniłem, bo aż żal, żeby sprzedało się za 1/3 ceny wyjazdu, skoro wejściówki na zawody rozeszły się w dwie godziny.Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Też udostępniłem a wejściówki poszły podobno w 18 minut z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Też udostępniłem a wejściówki poszły podobno w 18 minut z tego co mi wiadomo.Nieprawda. Ja zapisywałem sieypo godzinie bo zapomniałem i miałem numer 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYCHU SZ-EK Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Ja mówię to co słyszałem od ludzi w mieście i takie info ponoć wyszło od samego organizatora "Przekręt" Getka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 A może mi się pomyliło? Kto wie:) pamiętam tylko, że to było na parkingu pod Kauflandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Tak czy siak koledzy zachęcam do licytacji - Licytujemy w szczytnym celu, a organizacja zawodów w Szczecinku sprawia,że chce się tam wracać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi