skalka Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, pogoda jak w kwietniu to i ryby zachowują się jak na wiosnę. Sprzęt taki jak zawasze wędka elixir, kłowrotek stelka 2500 to nowość, żyłka 0,14 przynęta mały twisterek na gramowej główce. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam i życzę sukcesów w 2012r. Piotr dzięki za fotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Gratulacje, jak zwykle rozpoczynasz sezon w dobrym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 To już??? Myślałem, że forecast zacznie z rozpędu Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dopiero dziś się wybrałem. Pogoda jak zawsze gdy coś sobie zaplanuję. Mimo to udało się oszukać pierwszą rybę roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Sliczy jaziunio..i shimaniak Gratulacje Forecast i zycze dalszych sukcesow na tym polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dziś przy ustawianiu woblerów wyszło słońce, więc nie mogłem sie powstrzymać i oto efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 mniam! Jaziorki! kurde, ale Wam fajnie! Próbowałem sił dzisiaj i tylko 3 klonki. Powodzenia Forecast i trzymaj formę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 @Skalka -gratulacje otwarcia,Forecast - mistrzostwo świata - gratulacje. Widzę że czy śnieg czy słońce to zimne jazie nie stanowia dla Ciebie tajemnicy. Tak trzymaj, jeszcze raz gratulacje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dziś sypnęło śniegiem więc trzeba było coś wydłubać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Koledzy, czy to już wiosna? Jestem zdezorientowany, szykowałem się na sezon podlodowy w tym roku, ale z tego co widzę chyba trzeba się przestawić na lekki spin jak w marcu / kwietnu? Widzę że rybki raczej z południa Polski - ktoś się orientuje jak wygląda sytuacja na Mazowszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Widocznie w tym roku wiosna nadchodzi od wschodu bo lubelskie jaśki już nieźle zagryzają ;)Aż chęć bierze wyskoczyć na rybki ale Wiślanego jaśka chyba teraz ciężko zlokalizować. Skalka,Forecast gratulacje Panowie oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Kolego Forecast Ty nie pozdrawiaj tylko zdradź Nam tajamnicę ... ,masz akwarium z tymi rybami czy jak ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Bardzo ładne i zdrowe te Twoje rybki Forecast,super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dziś pojechałem co nieco ustawić. Uwielbiam te ryby. zasady publikacji zdjęć - ryb nie umieszczamy na suchym podłożu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Widać,one Ciebie chyba też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zawsze mnie dziwiło i dziwi do tej pory jak można łowic jazie,klenie o tej porze roku, że tak powiem normalnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Podbierak ochrzczony teraz to będą brały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dobrze, że nie położyłeś bezpośrednio na trawie tylko na siatce podbieraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Masz rację żeby nie było kotwiczka bez zadziorów a siatka w podbieraku bezwęzłowa oblana gumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie no Kuba - wymiatasz gratulacje wszystkich Jaśków, tych grudniowych oraz tych styczniowych Wypas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bardzo ładne jaziki kolego poławiasz i ta pora roku,szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Patrząc na prognozę pogody wiedziałem że dziś będą brać. Było też dwa mniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Forecast łowne te Twoje woblerki Ładne rybki tak zdrowo ubarwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Forecast napisz proszę na jakich odcinkach rzeki łowisz te jaziole na spowolnieniach w głębszych rynienkach czy moze gzdieś w zastoiskach bo szczerze powiedziawszy ja swoje pierwsze jaśki to w marcu trafiam tuż zaraz po tarle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Dziś ze względu na wiatr wybrałem się na odcinek leśny. Wziął w żwirowej rynnie 1,5m gł. o dość silnym uciągu. Zimno im się robi więc schodzą głębiej. Zauważyłem też że walczył bardzo żwawo pewnie przyczyną było to że zabrałem sztywniejszy kij by czuć dobrze co się dzieje z woblerem i nie wnerwiać się na podskubywania kleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi