maxtip Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ... na fotach widzę woby na agrafkach... zawsze tak łączysz wabik z linką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jakub - poraz wtory pozdrawiam.Piekne jazie a w szczegolnosci te na sniegu.To sa efekty ,, zaprzyjaznienia ,, sie ze swoja Rzeka.Aby do wiosny? Nie !! Patrzac na Twoje jazie, to powiedzenie stracilo sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ... na fotach widzę woby na agrafkach... zawsze tak łączysz wabik z linką? Zazwyczaj o ile mam agrafki. W takich warunkach jak dziś nie wyobrażam sobie co zmianę przynęty wiązać rapali węzeł. Marcel Ja rzekłbym Aby brało jakkolwiek i cokolwiek ale aby brało Fakt rzekę trzeba znać lepiej niż partnerkę po ciemku inaczej się chodzi trochę po omacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ...i jedno i drugie ma wiele wspolnych cech Wiec single maja ,, pod gorke ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Hehe Marcel po twym zakończeniu pewnego wydzielonego wątku tylko jedno Ci w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jestem złym człowiekiem bo mam czas na ryby. Trochę zimno. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ichtiolog bez czasu na ryby... byłbyś bezrobotny świetne rybki, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 kurde mam nadzieje ze do mojej wioski tam zima - przynajmniej w tym tygodniu nie dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Do nas zima już zawitała najpierw nieśmiało 14 trochę posypało. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us15 było już całkiem biało. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usPrzynęta jest narzędziem ryby łowi wędkarz . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 a odrętwiałą żaba robiła fotki... Gratulacje, szacuneczek i jak poprawicie ostrość, to kadry będą miód malina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To z telefonu (dwie ostatnie) dlatego taka jakość. Ostatnio moje łowienie to max 1,5 godz. na więcej nie mogę sobie pozwolić ale i tak jest z....cie. Następnym razem poproszę Żabę żeby zabrała aparat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No wiecie co znaczy @skalka i @Forekast, jakby Wam to powiedzieć, lecicie sobie w kulki jak M&M'sy w reklamach. My tu, to znaczy ja kombinuję gdzie jechać co łowić, troci nie ma, kropki też gdzieś wcięło. A Wy jak gdyby nigdy nic trzepiecie jaziki, nie żebym zazdrościł czy co, ale wqrwiony jestem na maxa, zresztę pewnie nie tylko ja. A tak na poważnie, to szacun Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 @skalka, super zdjęcia! Idealnie pokazują że nie ważny jest sprzęt a pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 kurde mam nadzieje ze do mojej wioski tam zima - przynajmniej w tym tygodniu nie dojdzie... Rafał, no nie wiem, u mnie w tej chwili wali równo, więc u Ciebie pewnie też, jeśli nie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 kurde mam nadzieje ze do mojej wioski tam zima - przynajmniej w tym tygodniu nie dojdzie... Rafał, no nie wiem, u mnie w tej chwili wali równo, więc u Ciebie pewnie też, jeśli nie bardziej. na szczescie jesteś w bledzie... 4,5 na plusie i snieg z deszczem... lepiej zeby nie padalo bo w soobte bede niedaleko Twoich rewirow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Oby było jak mówisz/piszesz, u mnie też jest na plusie, ale śnieg wali płatkami wielkości pięciogroszówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romuald Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam. Bardzo dorodne te Jazie oraz pięknie wybarwione. Mam pytanie, w jaki sposób prowadzisz twistera? Czy wleczesz go po dnie, czy z opadu? A w jaki sposób łowisz woblerami, czy bardzo wolno ściągasz? Bardzo mnie to zaciekawiło a w sumie dopiero zaczynam przygodę z zimowymi Jazio/Kleniami. Dlatego każda informacja jest dla mnie istotna. Jeszcze raz gratulacje Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Już żałuję, że nie poszedłem na ryby, gdy było w okolicach zera...Teraz rzeka przy brzegach zamarznięta, płynie śryż, -5 na termometrze i wieje.... I muszę czekać na lutowe pstrągi. Gratuluję Panowie pięknych jaziolów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ale fajne te fotki z wody zrobione przez żabę Podobają mi się. Ja też się dołączam do pytania o to w jaki sposób takie gumeczki prowadzić? PozdrawiamSlavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 fgol;ehmpo' x fno;wigfj;lm,ev weg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No to ładne porosły Ci w tej sadzawce...a pamiętam jak 20cm wpuszczaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Prowadzę bardzo powoli im wolniej tym lepiej, ale nie wlokę po dnie. Uploaded with ImageShack.usWażny jest ciężar główki. Uploaded with ImageShack.usDziś stały na płytkiej wodzie warunkiem było znaleźć ryby nie przepłoszone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Forecast tym filmikiem to już wymiotłeś na maxiora szczerze gratuluje regularności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 No wiecie co znaczy @skalka i @Forekast, jakby Wam to powiedzieć, lecicie sobie w kulki jak M&M'sy w reklamach. My tu, to znaczy ja kombinuję gdzie jechać co łowić, troci nie ma, kropki też gdzieś wcięło. A Wy jak gdyby nigdy nic trzepiecie jaziki, nie żebym zazdrościł czy co, ale wqrwiony jestem na maxa, zresztę pewnie nie tylko ja. A tak na poważnie, to szacun Panowie Nic dodać nic ująć. Gdzie jazie w styczniu! heh super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi