AndrzejK18 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 To i ja coś dorzucę do wątku dzisiaj 1,5 godzinki nad wodę udało coś się tam złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ładny misio... gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 to 2 misie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Fajne jaśki, gratuluję. Dziś też 2h moczyłem woblerki z jajkami ale bez rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No widzę Andrzeju że nauka nie poszła w las. Fajne pampuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ja pierniczę niesamowite wielkie brawa i znów Wieprz rybna musi być ta rzeka, ciekawe czy w mazowieckim Bugu takie jeszcze pływają i gdzie ich szukać ? fachowcy podpowiedzcie coś na temat większej rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jaź to specyficzna ryba w zależności od rzeki ale to jak każda. Co do występowania to jest wszędzie. Nawet boje sobie wyobrazić jakie mogą zabujać kijem na Bugu lub Narwi. Kiedyś może uda mi się o tym przekonać. 17:00 Czas operacyjny godzina. Do samochodu chybił trafił z miejscówką i się udało. Biorą pieruńsko agresywnie. Woda ma 3,5 stopnia więc to jest przyczyną. Tarło na dniach a po nim zaczną się schody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Gratki Panowie, śliczne te jaśki, a kolega @AndrzejK18 to chyba łowi na sztuczny groszek z puszki made by Forecast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Gratulacje Andrzeju, piękne jazie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja pierniczę niesamowite wielkie brawa i znów Wieprz rybna musi być ta rzeka, ciekawe czy w mazowieckim Bugu takie jeszcze pływają i gdzie ich szukać ? fachowcy podpowiedzcie coś na temat większej rzeki Teraz spróbuj w pobliżu podwodnych traw itp roślinności, na płyciakach, może jakieś mniejsze siurki wpadają, nawet takie niepozorne mogą obdarzyć ładnym jaziem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Gratulację ładny misio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja pierniczę niesamowite wielkie brawa i znów Wieprz rybna musi być ta rzeka, ciekawe czy w mazowieckim Bugu takie jeszcze pływają i gdzie ich szukać ? fachowcy podpowiedzcie coś na temat większej rzeki Teraz spróbuj w pobliżu podwodnych traw itp roślinności, na płyciakach, może jakieś mniejsze siurki wpadają, nawet takie niepozorne mogą obdarzyć ładnym jaziem. Dzięki za info w najbliższą sobotę może spróbuję na Wiśle i właśnie przy niewielkich dopływach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Próbuuj najwyżej w tych mniejszych dopływach bo teraz tam je łatwiej znaleźć.Na Wiśle to łatwiej klenia teraz złowić przy opaskach, w rynnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dzięki chłopaki za wskazówki, jak dam radę to w sobotę potrenuję i dam znać jak poszło.Przynęty teraz stosujecie tylko takie malutkie czy nie koniecznie i próbować trzeba różnej wielkości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zawsze uważałem że jazie to przepiękne ryby, toteż niejednokrotnie zdarzało mi się je łowić na groszek, a mniejsze sztuki również na spinning. Duży, spinningowy jaź w średniej lub dużej rzece był jednak dla mnie zawsze tajemnicą, do której prób rozwikłania brakowało mi cierpliwości i samozaparcia. Traf jednak chciał że fanatycznie uwielbiam tą samą rzekę którą za miejsce swych jaziowych eskapad obrał pewien osobnik, stający się powoli, acz nieubłaganie, wirtuozem połowu wzmiankowanej wyżej ryby. Gdy więc ów tajemniczy typ wyszedł kiedyś niebacznie z propozycją wspólnych połowów, nie mogłem nie skorzystać z takiej okazji. Dziś byłem na kursie. Muszę powiedzieć że sporo rzeczy mi się rozjaśniło. Miałem nawet swoją okazję, ale przez głupi błąd puściłem rybę wraz z woblerem Tak czy inaczej warto było pojechać choćby po to by popatrzeć jak łowi ktoś kto naprawdę umie, a także po to, by podebrać i sfotografować wielgachnego i doprawdy przepięknego jazia. Oczywiście nie zdziwię się gdy ów gość z martwym zwierzęciem na głowie wyda się komuś znajomy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Moderatorze wybacz JA PIERDOLĘ PRZEPIĘKNY !!! Widzę, że ciągle łowisz na tego małego zielonego szkraba. Widzę również, że w programie do grafiki rastrowej np. Photoshop skrzętnie zacząłeś maskować miejsce i b. dobrze nie jeden chciałby tam połowić i pewnie nie jeden zakatrupiłby takiego jazia a to byłaby wielka strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ja cie nie moge, ale kolos Graty ogromne połączone z zachwytem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 No to i ja coś dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Jak wszyscy to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 graty Radziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Gratki Panowie, coś mi się zdaje, że za małe podbieraki macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ale się posypało białorybem - GRATULACJE PANOWIE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Dzięki Andriu dla Ciebie rówież graty i rybki wydaja się bardziej kabanowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Grochowcy ten rok będą mieli przerąbany. To żeś Hoin dał do pieca. Gratuluję wszystkim rybek jak widać są na każdym odcinku rzeki tylko trzeba chcieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Piekne rybki,jutro ja wyskocze na rzeke.Narazie byłem na pstągach i 2 małe podczas spaceru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi