asafa Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Masakra, sezon dopiero się rozkręca a tu tak piękne okazy, gratulacje, myślę, że dzięki tym zdjęciom wielu uwierzy, że i im o tak wczesnej porze uda się złowić ładną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dajcie już spokój chłopaki... ile można! gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wy chyba w koło łowicie tego samego I o to chodzi ... Kto z nas usiedzi na miejscu w najbliższy weekend jak tu takich zdjęć się człowiek naogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja pierdykam, ile rybek, gratulacje dla wszystkich. Ja w domu nie usiedzę, jutro pstrągi, w sobotę impra rodzinna a w niedziele jazie. A pogoda ma być rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No Forecast tego to już choćbym nie chciał to muszem Ci pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No rewelacja Panowie, gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Brawo piękne Jazie ,niestety moje Wiślane chyba jeszcze śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 bardzo ladne wyniki wczesnych jazi, piekne rybki'pogratulowac'w moim wojew.to dolna kaczawka i moze az odra,ciekawe jak w nastepnym etapie wiosny bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dziesiejsza pogoda wręcz zachęcała do obocwania z przyrodą , to tez niewiele myśląc po załatwieniu absolutnego minimum w pracy zawitałem nad rzekę . Czasu było nie za wiele a na pewnio nie tyle co bym sobie życzył , mimo wszystko dwie sztuki udało się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 i znów Wieprz? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 i znów Wieprz? Gratulacje Wieprz to jest jednak, świńska rzeka. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ... a zaskocze bo nie Wieprz, a że świńska to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Super fota przy uwalnianiu ryby. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dwa jaziorki 47 i 48cm na 4cm woblerek. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 trochę tego nie kumam... na dalekim wschodzie łowią jazia za jaziem, a tu u mnie, niby najcieplej, a rybek ani widu ani słychu... gratulacje i pozdrawiam me rodzinne miasto - Białystok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Baloo,Więc ,,Wrocław musi poczekać aż ,,Opole zacznie łowić,skoro fala brań idzie od wschodu . A tak poważnie ja ruszam na rozpoznanie w sobotę, zobaczymy czy już wyjdą z ukrycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No to na co Opole czeka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 dawaj znać, siedzę i przebieram nogami... byłem i widziałem tylko drobnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No to na co Opole czeka?? Na Kraków Byłem w weekend, ale woda w moich miejscówkach jeszcze nie taka jak powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam gratulacje dla zimowych i wiosennych łowców rybek mnie zima nie chciała obdarzyć zimową rybką także mimo kilku prób odpuściłem jaziki na rzecz rybek w kropki,i poczekać na pierwsze oznaki wiosny i większą aktywność rybek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no i jeszcze jedno zdjęcie zawsze myślałem że łabędzie są roślinożerne ten osobnik jednak gustował w żabach Uploaded with ImageShack.us pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 nie dość, że jazie niemal same z rzeki wychodzą, to jeszcze konkurencji bociana się dorobiliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Piekne Typowo wiosenne rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 No to na co Opole czeka?? Na Kraków A proszę Cię bardzo : http://www.splawik.com/index.php?s=&showtopic=36409& view=findpost&p=322658 Wasza kolej! Dawajcie, bo (z)Dolny Śląsk też chce łowić PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi