hoin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ot taki wylazł dzisiaj przy porannym przymrozku.Zapięty jednym bezzadziorowym grotem za skórkę na zewnątrz pyszczka, toteż troszku się powoziliśmy Robienie zdjęć z samowyzwalacza w aparacie ustawionym na plecaku to jednak niestety nie moja bajka... . Aha, Forecast - dzięki za wobki, rzeczywiście killery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Dobra fotka i rybka piękna.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 rybka piękna Karol i fota też, ah ten Wieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Dzięki Na zdjęciu słabo widać że jaź miał górną część ogona równą i w pełni wykształconą, ale znacznie mniejszą od dolnej. Ciekawa deformacja. Z taką się jeszcze nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Efekty Czarnobyla ujawniaja sie po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Czarnobyl piękna sprawa .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 No pięknie,pięknie.Adam a ten Twój to już naprawdę bajkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jaż z dalekiego wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Kawał Jazia gratuluję, tak z ciekawości ile miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 sprzęt:kijek rasta do45gr.żyła 20-stka wobler 4cm.Czyli typowy zestaw czarnobylski Jaa... Czarnobylski jaź na takim ultralajcie... Nie zdewastował? A tak na serio piękny janek, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 w ostatnim nr Esoxa jest zdjęcie gościa z jaziem 78cm złowionym na Bombera 8cm! Jazie ok 60cm nie sa tu u mnie jakąś wielką sensacją a raczej sporadycznie łowie jazie poniżej 50cm. Praktycznie (w listopadzie) wchodzą co roku do małej rzeczki prawego dopływu Renu i pozostaja zwykle do końca marca. Potem spływaja do macierzystej rzeki. Poniewaz nie zrobiłem fotki,- a ryby żal mi było zabijać (pomimo łamania regulaminu), tylko dla pochwalenia się zdjęciem na trawie - to nie zgłaszam żadnego rekordu, ale dwa tygodnie temu mialem większego niż ten ze zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kawał Jazia gratuluję, tak z ciekawości ile miał ? Senks,nie mierzyłem ale tak na oko +- pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 w ostatnim nr Esoxa jest zdjęcie gościa z jaziem 78cm złowionym na Bombera 8cm! Jazie ok 60cm nie sa tu u mnie jakąś wielką sensacją a raczej sporadycznie łowie jazie poniżej 50cm. Praktycznie (w listopadzie) wchodzą co roku do małej rzeczki prawego dopływu Renu i pozostaja zwykle do końca marca. Potem spływaja do macierzystej rzeki. Poniewaz nie zrobiłem fotki,- a ryby żal mi było zabijać (pomimo łamania regulaminu), tylko dla pochwalenia się zdjęciem na trawie - to nie zgłaszam żadnego rekordu, ale dwa tygodnie temu mialem większego niż ten ze zgłoszenia Jest szansa zobaczyć tego jazia w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No panowie wymiatacie Ja to raczej o takich jaźkach mogę sobie pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Przyjdzie czas że Wisełka pokaże co w niej pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mam taką cichą nadzieję ale raczej wynagrodzi mi to w klonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 wujek- wybieram się tam w poniedziałem jak jeszcze będą to napewno złowię a że nie jadę sam cykne parę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Kto rano wstaje ten rybkę z Wieprza dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja przez was depresji dostaje ... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dziś pierwszy wypad z myślą o wstawieniu jazia z Opola by Wrocław mógł zacząć łowić . I był... pokazał się w całości po braniu i poszedł z woblerem miał pod 60cm, żyłka musiała być przetarta na wczęśniejszym krzaku. Mam nadzieję że sobie z nim poradzi i może jeszcze się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dziś pierwszy wypad z myślą o wstawieniu jazia z Opola by Wrocław mógł zacząć łowić . I był... pokazał się w całości po braniu i poszedł z woblerem miał pod 60cm, żyłka musiała być przetarta na wczęśniejszym krzaku. Mam nadzieję że sobie z nim poradzi i może jeszcze się spotkamy. Spłynie cały i zdrowy do Wrocka, to zapozuje do zdjęcia A tymczasem gratuluję otwarcia sezonu i kolejnych, tym razem udanych spotkań z kabanami życzę PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nigdy nie uważałem niedzieli za dobry dzień na łowienie ryb ale rzeka lubi zaskakiwać. Dziś kilka rybek udało się oszukać dwie też oszukały mnie. Największa i najsilniejsza z dzisiaj samiec z wysypką chyba ospa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Może być że to ospa,dzisiaj na paru sztukach też to wymacałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja też chcę takie Jaśki ale niestety na razie ni widu ni słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 trafiłem na 100 metrowy odcinek,gdzie brały dosłownie rzut po rzucie <_< . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi