tomi101 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dzisiejszy grubasek jeszcze przed zmrokiem,po zmroku tylko nieduża rapka i jedno puste branie.. Sprzęt i łowisko bez zmian,tylko inny statyw . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dzisiejszy wypad Jaziowy.Parę mniejszych + - 40,jeden godny pozowania Miejscówka typuwolniak.Kijek Morethan Branzino 3,00m 5-28g,multik Alphas Finesse custom,plećka berkleya 8lb[dzięki Jerry] ,wobek Pampuch.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Fota super, mimo że bez głowy. Tomi, wszystkie jazie mi pokłujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No wreszcie na ryby poszedłeś bez namawiania . Fajny klocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No wreszcie na ryby poszedłeś bez namawiania . Fajny klocekJakub po prostu znalazłem trochę wolnego czasu.Odbije sobie te remonty niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Nie kuś bo jeszcze Cię odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Gratulacje Tomy. Piękny jaź z widoczną nadwagą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Radzio podglądałem tą miejscówkę ostatnio spod wody i ten to jest małolat w porównaniu do tych dziadków które tam pływają.Moim celem od paru lat jest Jaź + - 70cm i na tej miejscówce jest to do zrobienia.Następnym razem jak będzie słonko dawać zrobię podwodne fotki a może i jakiś krótki film tak jak ten z linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jakis czas temu pisałem o moim rekordowym jaziu 80cm, któremu nie zrobiłem zdjęcia poniważ prawie nikt nie wierzył pogoniłem ostro po rzece, zeby zlowic podobnego ale niestety nie udało się... Za to polowilem sporo takich jak ten którego zdjecie zamieszczam poniżej.To jazisko miało 67cm złowione przy pomocy 5,5cm widła żyłka 0,18 P-Line CXX strong wędka Lamiglas IM 700 (muchowy blank #7) kołowrotek Daiwa Certate 2500 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 a na dowód tego że są jeszcze wieksze wklejam zdjecie jazia z ubiegłego roku ,- ten miał 75cm, trzyma go mój kolega, bo mnie sie za bardzo trzęsły ręce ale na fotę wystarczyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 dodales te sama fotke please wstaw tego 75 cm bo to juz jaz gigant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 pomyliłem fotki teraz bedzie właściwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ale kaban .......ja pierdziu........zdjecie to powinno znależć sie w dziale bolenie szczerze gratuluje jaziola...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 100m poniżej tego miejsca jest fajna boleniowa miejscówka ale taki sam bolek o tej porze roku jest o połowę chudszy bo u mnie jest juz w lutym po tarle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jak zobaczyłem zdjęcie to myślałem że działy pomyliłeś Gratulacje piękne jaziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 nie znam się na ichtiologii ale czy nie są to przypadkiem jabole (hybrydy bolenia z jaziem)?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 popatrz na linie naboczną, płetwę odbytową i rysunek łusek, wszystko jak u normalnego jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 nie odbieraj mojego poprzedniego postu jako próby dogryzienia Tobie :)Po prostu nie byłem w stanie wyobrazić sobie takiego Jazia Gratuluje takich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 popatrz na linie naboczną, płetwę odbytową i rysunek łusek, wszystko jak u normalnego jazia cholera Arek - może następny zlot zrobimy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 spoko luz, ja też niedowierzałem jak złówiłem pierwszego niemieckiego jazia i od razu zadzwoniłem do znajomego ichtiologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ech... Piękne te ryby. W Polsce też pewnie kiedyś takie pływały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ależ rybska !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Alez JAZISKA !!!!Arek dzieki za zdjecia, bo ciezko uwierzyc w takie okazy.Poprostu nie moge sie nadziwic Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Piękny - mi to wygląda na hybrydę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Hybrydę? Nie tam. Normalnie jazie. Po prostu ciężko uwierzyć ze względu na wymiary. W Polsce też takie pływały. Rekord Polski: 5.10 kg - 82 cm, rok 1973Rekord Polski: 5.10 kg - 78 cm, rok 1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi