Bluzer Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 zarypiasty!! gratulacje Pampuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Oj pampuch kosisz. My się chyba spotkamy zimą dopiero bo pogoda płata figle jak mam wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Gratuluje jaziorów.Jak zwykle piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Adam, świetne ryby ale foty w tym słoneczku zaje....e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Rybki super...A fotki mega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ładne te jaśki, takie bez skazy, gratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Już są ciut głębiej ale apetyt mają konkretny a pobicia z niezłą parom.Kilka w ok.40 parę dużych,nie mierzyłem ale dość takie te Jaziki były.Sprzętowo-kijek CTS ELR 2,60m 6-20g,multi Chronarch 51E,plećka Varivas 20lb + fluorocarbon na końcu 0,28mm,przynęta moja Pampuch L.C.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 c.d. i wieczorni amatorzy takie na minimum forumowe.Potem zmarzłem bo mam dziurawe śpiochy i zwinąłem się do domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Grubiutkie i dorodne.Gratulacje Połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Skuteczność wobków potwierdzona w 100%...Nic dodać nic ująć...Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Najbardziej podoba mi się jaź na 2,3 i 4 zdjęciu, niezły grubas i ciekawa deformacja czaszki na wysokości otworów nososwych, musił mieć kiedyś tam ostrze haka/kotwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jaź, miał 49cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ładne jazie panowie.@tasiek czkasiek w akcji Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Fajny jazior,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ładne jazie panowie.@tasiek czkasiek w akcji Uploaded with ImageShack.us my takich ładnych fotek nie mamy czkawki też nie mieliśmy hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wczoraj parę takich przy testach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tomek, piękne mulaki.Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wczoraj w pracy przy ustawianiu, skusił się jeden ryzykant: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wczoraj w pracy przy ustawianiu, skusił się jeden ryzykant: Jacku ile ja bym wczoraj dał za taką flautę na wodzie,widoczną na Twoim zdjęciu . Byliśmy wczoraj z kol.Pampuchem na jesiennym żukowaniu.Niewinny poranny zefirek szybko przerodził się w huraganowy ,wiatr który wywiał nam z głowy plany na łowienie w miejscówkach które chcieliśmy obławiać.Łowiliśmy wiec tylko tam ,gdzie wiatr nam pozwalał a takich miejsc było naprawdę niewiele.Mimo wszystko udało mi się sprowokować i wyholować kilka ryb:klenie,dwie rapki(bez forumowego minimum)i jednego jazia 50+. ,. Adam może wklei lub napisze coś o swoich połowach jak....wróci z ryb . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Widac,że troszkę tam wieje ,ale jazik pierwsza liga.Gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tomi ryby piękne- gratulacje,i jaka powaga na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tomi ryby piękne- gratulacje,i jaka powaga na twarzy. Tomas, legion dziękuję za gratulacje. Ta powaga na twarzy obrazuje jak siłą woli,(mając zajęte ręce)próbuję utrzymać kapelusz na głowie aby wicher nie poniósł go hen w pi..u,na drugą stronę rzeki .Mam jeszcze jedną fotkę,gdzie ryba nie jest na pierwszym planie,pokazującą radość łowcy .....ale wstydzę się wkleić . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nie ma co się wstydzic.Sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Gratki tomi, nie wstydź się, wstaw to zdjęcie, obiecuje się nie śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi