Skocz do zawartości

Jazie 2012

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

Już są ciut głębiej ale apetyt mają konkretny a pobicia z niezłą parom.Kilka w ok.40 parę dużych,nie mierzyłem ale dość takie te Jaziki były.

Sprzętowo-kijek CTS ELR 2,60m 6-20g,multi Chronarch 51E,plećka Varivas 20lb + fluorocarbon na końcu 0,28mm,przynęta moja Pampuch L.C.

.

post-1204-1348917866,1039_thumb.jpg

post-1204-1348917866,2906_thumb.jpg

Wczoraj w pracy przy ustawianiu, skusił się jeden ryzykant:

Jacku ile ja bym wczoraj dał za taką flautę na wodzie,widoczną na Twoim zdjęciu :huh:.

Byliśmy wczoraj z kol.Pampuchem na jesiennym żukowaniu.Niewinny poranny zefirek szybko przerodził się w huraganowy ,wiatr który wywiał nam z głowy plany na łowienie w miejscówkach które chcieliśmy obławiać.Łowiliśmy wiec tylko tam ,gdzie wiatr nam pozwalał a takich miejsc było naprawdę niewiele.

Mimo wszystko udało mi się sprowokować i wyholować kilka ryb:klenie,dwie rapki(bez forumowego minimum)i jednego jazia 50+.

http://images39.fotosik.pl/1767/804bc4242b266f5dm.jpg,http://images48.fotosik.pl/422/1ec23aaf81b49cc7m.jpg.

Adam może wklei lub napisze coś o swoich połowach jak....wróci z ryb :D.

Pozdrawiam Tomi B).

Tomi ryby piękne- gratulacje,i jaka powaga na twarzy. :lol:

Tomas, legion dziękuję za gratulacje.

Ta powaga na twarzy obrazuje jak siłą woli,(mając zajęte ręce)próbuję utrzymać kapelusz na głowie aby wicher nie poniósł go hen w pi..u,na drugą stronę rzeki :mellow: .

Mam jeszcze jedną fotkę,gdzie ryba nie jest na pierwszym planie,pokazującą radość łowcy .....ale wstydzę się wkleić :lol:.

Pozdrawiam Tomi B).