J A Z Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ...Jacku ile ja bym wczoraj dał za taką flautę na wodzie,widoczną na Twoim zdjęciu... Wczoraj to sam jeździłem nad wodę kilka razy (taka praca) i szukałem miejsca żeby nie urywało głowy. Ciężko było, bo wiało centralnie od Niemca i nie było spokojnej wody, ale trafiały się momenty takie jak te na fotce (siedział trochę w prawo za tym ostatnim kamieniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jazik na powitanie nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jazik na powitanie nowego forum Bardzo ładny jazior,gratuluje Robert.Na Wiśle same kamienie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 xavi fiftifajv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wczorajszy naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A niech stracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 szpiegu - fifti4:)Forecast-fajny hornet:))) łowisz jazie w każdej wodzie, master of leuciscus_idus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 W niedziele sprawdzałem miejsce gdzie tydzień temu sum powalił mnie na kolana, no i okazało sie na czym sie tutejsze wąsy pasa przed zimą...Trzy jazie udało mi sie złowic 68,53 i 71cm, niestety nie mialem czym zrobic zdjęcia bo kom została w domu ,- za co mi sie oberwało ale jutro jade z aparatem i moze cos będzie...Tym razem nie bedzie watpliwości hybrydy czy nie bo płetwy były czerwone :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 skoro jedziesz z aparatem ... to pewnie tym razem nie będą juz brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Brawo Xavi jest progres w połowie jazi na Oder Musisz częściej nas odwiedzać Alconit'owi też oczywiście należą się brawa za jaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 mifek,- tak właśnie było...jeszcze przed switem siadła mi piekna sztuka na 10cm sandaczowy wobler, no i jak to jaź spadła po 15m holu i potem już nic nie było:-((( ale są tam bo kumpel zaciął narwowo dwa razy i była łuska wielkości 1-eurówki na haku więc tylko czekac aż zaczną żerowac i będą ładne zdjecia :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ...a daj spokój Arek .Miałem jechać na Bolki i teraz tak nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 W niedziele sprawdzałem miejsce gdzie tydzień temu sum powalił mnie na kolana, no i okazało sie na czym sie tutejsze wąsy pasa przed zimą...Trzy jazie udało mi sie złowic 68,53 i 71cm, niestety nie mialem czym zrobic zdjęcia bo kom została w domu ,- za co mi sie oberwało ale jutro jade z aparatem i moze cos będzie...Tym razem nie bedzie watpliwości hybrydy czy nie bo płetwy były czerwone :-))))...z chęcią zobaczę focię takiego 70+ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 szpiegu - fifti4:)Forecast-fajny hornet:))) łowisz jazie w każdej wodzie, master of leuciscus_idus Forecast vel AlkoNight po wieczornej, przyogniskowej zaprawie łowił na drgającą.. A tak serio, przy takim szczerym uśmiechu jazie same wskakiwały mu do pontonu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Warszawa trzy wypady wieczorne w ramach testów woblerków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Aleee fajne grubaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 i fajne woblerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 A no własne to jeszcze bardziej się człowiek cieszy jak łapie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ladniutkie grubaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ...z chęcią zobaczę focię takiego 70+ ... Wstawiłem do tego wątku wiosną zdjecia takich ryb, poszperaj znajdziesz napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Pamietam tego monstera i dyskusje ichtiologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wczoraj korzystając z pięknej złotej jesieni wybrałem się ,aby sprawdzić czy jazie i klenie jeszcze reagują na smużące, owadopodobne przynęty.Mimo ciepła i słonecznej pogody ryby słabo reagowały na podawane wabiki,było parę niezaciętych brań i wyjść.Wydawało się że takie łowienie o tej porze roku to tylko sztuka dla sztuki, ale po zachodzie słońca zaczęły gryźć jak w pełni sezonu.W ciągu pół godziny sprowokowałem 5 ryb ,a udało się skutecznie zaciąć i wyholować 3 egzemplarze.Żaden nie przekroczył 0,5metra .Zdjęcia słabe,z tzw.niskiego statywu robione na leżąco. . Łowiłem używając odległościówki Mikado HI-KEVLAR X Long Distance Match 4,20 do 30gr. z kołowrotkiem ZAUBER 4000,monofil Jaxon Eternum 0,18 ;agrafka nr.20 JAN-TEX(G.Odolecki),owad-MRÓWKA 35mm+kotwica Owner-wyrób własny. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Oooo ciekawe ,czyli wychodzi na to że po zmroku ,atakują robactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Na fotce widać łunę zachodu słońca, więc jeszcze odrobina światła jest. Ciekawe czy na muchę w całkowitej ciemności jakiegoś zachęcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Na fotce widać łunę zachodu słońca, więc jeszcze odrobina światła jest. Ciekawe czy na muchę w całkowitej ciemności jakiegoś zachęcę Pewnie że tak, ale na suchą jest problem z nietoperzami i to duży problem. 3 rzuty i 2 gacki :/Szybko odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi