Lester Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No to się zaczeło,najpierw Skałka ,potem Forecast, a kto następny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 @Forecast, widzę że zaczynasz zimowe łowy ahh te Twoje Jaśki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Wstawiłem do tego wątku wiosną zdjecia takich ryb, poszperaj znajdziesz napewno...mało tam jazia w tej hybrydzie...Kuba,piękny wieczorny jasiu,gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Chyba mi się choroba odnawia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Kolejny Nocny Chlapak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Na co Panowie,na co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Na co Panowie,na co! Jak to na co, na kolację. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Na co brały.Skałka pewnie na gumkę ciupie a Forcast na te swoje cary mary,cary mary. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No jak na co. Zielony groszek z puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 14 Listopada 2012 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Tomy biorą na stone fisha z powieszchni jeszcze dzisiaj u mnie 3 na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wrzucaj fylmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Nie nie troszke musze pozbierać i wrzucę cos lepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 No tak,znając Oleixa musi być wypasiony,pełno metrażowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Mam nadzieję, że moja szefowa nie czyta tego forum bo będzie wiedziała gdzie jestem i co robię przed pracą Nie mogę się doczekać stycznia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Gratki. Czy Jaśki to już teraz są w tych samych miejscach co wczesną wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Tomy biorą na stone fisha z powieszchni jeszcze dzisiaj u mnie 3 na filmieMoże tam w waszej okolicy.Moje rejony to pustka.Powłaziły gdzieś i nie wiadomo gdzie.Skopałem okropnie Jazie w lecie tzn,zbyt późno się za nie zabrałem.Ogólnie to kijowa ta jesień u mnie.Rok wstecz o tej porze były miejsca gdzie tłukły Bolenie,Jazie w tym roku zero na tych miejscówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Koleszka mój wczoraj na Wiśle w Warszawie łapał na moje cierniczki, dwa wyjął ,więc i ja potwierdzam że jeszcze spokojnie można z płytkiej wody łapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja jestem bardziej w górach.Nie ma ich już na płytkiej wodzie,przynajmniej u mnie.Jak by były to bym je łowił-proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No tak na nizinach jeszcze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mam taką zatopioną barkę muszę tam spróbować może siedzą w tej dziurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Tam to może siedza ale kormorany bo jazi nima z 5 km wyżej dzisiaj wyjąłem 50-taka na 10 cm shada relaxa Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dziś już mnie zaczęło nosić. Więc wsiadłem w moje "Porsche" gryzione zębem czasu i ruszyłem w nieznane. Lubie czasem poszukać jazi to jedna z odmian tej choroby. Rzeka u mnie jeszcze nie pozwala łowić a woda jest o temperaturze bliskiej zeru. Co innego rzeki przepływające przez aglomeracje miejskie. Woda nie jest tak wyziębiona a dodatek ciepłych oczyszczonych ścieków uatrakcyjnia taki ciek dla leniwych ryb którymi nie wątpliwie są jazie. Woda trącona mętna lecz w krótkim czasie kilka ryb udało się oszukać. Wielkością nie porażały i również nie reprezentowały jednego gatunku lecz nadzieja na coś większego u mnie umiera ostatnia a zwłaszcza gdy noc wygania. Branie mocne nie do przegapienia hol już nie tak atrakcyjny bo wody w rzeczce mało i głównie ryba okupowała dołek z którego wyszła do wobka. Oby się taka aura utrzymała jak najdłużej. Pozdrawiam Jakub Podleśny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 fajne rybki,gratulować zwłaszcza o tej porze roku,chociaż ta pogoda jakaś taka "nie zimowa" dzisiaj pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mnie już też powoli nosi i dzisiaj jadąc do rodzinki zerkałem nad wodę z nadzieją,że może nie będzie lodu.Nad "moją"rzekę na razie nie ma po co jechac,bo tam pewnie kawa z mlekiem,ale może do końca roku powalcze chociaż jeszcze z jakimś zębatym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi