Lester Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Wam to dobrze , u mnie syberia , rzeki skute lodem ale i ja liczę na odwilż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No i jeszcze ta uśmiechnięta facjatka... To powinno być zabronione.Gratuluję i pozdrawiam.Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kuba a ja się już zaczynałem o Ciebie martiwc, ze niby pora odpowiednia a ty przyspales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A to jeszcze dorzucę jednego z jesiennych jazi z Renu,- tego popołudnia złowiliśmy ich kilka,- nie był to wielki reński jaź bo nie miał nawet 60 cm ale ciszył podwójnie bo to był jaź ze znalezionej i rozpracowanej rafy, którego wystawiłem mojemu szwagrowi, który był moim gościem a ryby gości zawsze cieszą podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ładny,trochę mieszany chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Od wiosennych wpisów o mieszańcach minęło już trochę czasu, a ja się cały czas zastanawiam nad jedną myślą,- jeśli to wszystko mieszańce- to jak się rozmnażają, że jest ich tak dużo????? A może to po prostu taka endemiczna odmiana, jednak ok 1000 km od polski w której jazie są troszkę inne może to robić ,- czy nie?Tak jak Guzowe brzany wyglądają troszkę inaczej niż polskie... A jak mnie rozmyślanie zmęczy to je po prostu sobie łowie do bólu i tak jest fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A tak się rozmnażają jak muły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Gdyby nie ten pomyślał bym, że sugerujesz że muły się jednak rozmnażają Muł to się rozmnaża ale w postaci zamulenia najczęściej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Fajny jabol. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi