Mariano Italiano Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 super rybki,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ale ten uśmiech Kuby mnie rozbraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 No tak @Forecast, jeszcze tam Ciebie nie było Tylko moje sielawowce przynajmniej zostaw w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Cześć.We Wrocławiu od tygodnia już biorą. Tyle tylko, że na zmianę z boleniami. Trzeba jeszcze z tydzień odczekać, bo rapki ciągle mleczem leją, aż serce się kraje przy podbieraniu. Swoją drogą: zapowiada się wyjątkowy sezon, bowiem nigdy jeszcze w marcu podczas łowienia jazi nie złowiłem tylu boleni. Walą we wszystko! Mam nadzieję, że za kilka dni jazie będą już zdecydowanie bardziej agresywne od rap i sezon rozpocznie się na całego. Póki co, żal łowić, lepiej woblery strugać albo na potoki jeździćNo i ten wiatr: kuźwa - łeb urywa. Ktoś się powiesił, czy co? Jaculek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pampuch przyjemność po mojej stronie. Dobry włóczykij z Ciebie oby więcej takich. I dbaj o zielonego szerszenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Cześć.We Wrocławiu od tygodnia już biorą. i Wrocław ruszył... gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja myślałem, że to właśnie Mateusz otworzy wrocławski worek jaziowy A tu nam się Jacek ujawnił po kolejnym baaaaardzo długim niebycie na forum.Witamy Jacku Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Sławku, dzięki za wiarę... Dziecko mocno ogranicza moje zapędy... Poza tym Mistrzów Ci we Wrocku nie brakuje, a ja ścigać się nie będę, poza tym szanse marne. poczekam spokojnie i swoje złowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Mistrz przyjechał-mistrz zrobił swoje.Kuba w jaziowaniu jest niesamowity Mój jeden Kubusia x 6Dobrze że chociaż tym jednym mogłem uratować swój honor. i jeszcze ten uśmieszek ,3 Adam przestań Ty już molestować te jazie i na pstrągi jedź, chętnie popatrzę na klocki @PAMPUCHOWE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no i Lubuskie też wkońcu ruszyło..wczoraj przegrana bitwa z jazikiem życia..ale dziś dwa udało sie złapać 41cm i 43 cm:) . aha sprzęt..koger iri lucky 275 kolowrotek spro red arc a przynęta Instict 4 A.Lipińskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no i oczywiście ładnie odpłyneły:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 @marcelinho2204 tak zielono w rzece i na brzegu? U mnie niestety jeszcze głęboka du.. tzn zima Gratuluję Jaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 akurat taka fotka:)ogólnie pogoda jak wszędzie:)chociaż juz jakieś zaczątki zieleni sa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 o Obra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Gratulacje ładne rybki. U mnie już wiekszość ryb po tarle.Jedyne co martwi to katastrofalnie niski poziom wody, prawie jej nie ma . Ryby dalej są na tarliskach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Święta z jaziami Odwiedziłem rodziców, pod domem mają taką malownicza rzeczkę (kanał w zasadzie): . Oprócz tego na kiju zameldował się bolasek i jabolek. Trochę się zdziwiłem, że pływają w takim siurku. Wszystkie ryby zagryzły na Forecastowego 'groszka', bez podkarmiania Woda niska także u mnie, ryby stały przy trawskach i w miejscach, gdzie było trochę głębiej. Nurt równy, wcale nie leniwy. Brania bardzo niemrawe, pewnie przez te zimne noce. Dość powiedzieć, że nie chciały się zapinać nawet na ownerowskiego druciaka, które to kotwiczki uważam za szczególnie 'czepliwe'. Cóż, może coś robiłem nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Łoł ,ale już zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dziki Zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzisiejszy wypad nad moją rzeczke i 4 jaśki..ale tylko jeden mieścił się w dolnej wyznaczonej granicy 35cm..pozostałe 26cm,30cm i 32cm..sprzęt jak zwykle wędka konger iri lucky 275, kręcioł spro red arc 1020 przynęta Insict 3 A.Lipińskiego:)ogólnie Jazie bardzo ładnie współpracują wczoraj też jedna sztuka 40cm niestety brak aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Piękne te jazie łowi Kolega. Gratuluję.Mają przepiękne płetwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Piekne Jaziorki, Moje gratulacje. Ja jeszcze musze troche poczekac zanim sie wybiore po jaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 w Rzeszowie tez gryza nie umieszczemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu (patrz: zasady publikacji zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 OOOO gratulacje grunwald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 thx pora na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi