Jarek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gratuluję wszystkim!Widzę, że nie tylko ja jestem fanem Instincta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pikne te Jazie łowicie Panowie:) nie ma co..wieczorem melduje się nad rzeką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Cholewka, trzaskacie jak wsciekli.Gratki wszystkim lowca! Ja wyskoczylem dzisiaj tez na 2,5 godzinki bardziej w celach kontrolnych. Jako ze na Menie nie ma jakis typowek miejscowek na Jaski jade zawsze w moja Bankowke sprawdzic czy sa. Dzis juz tam byly co mnie bardzo cieszy. Mialem w sumie 5 pukniec ale wyjechal tylko jeden i to zapiety za skorke. 47 - 48cm nie mierzony dokladnie. .Moj pomocnik Sprzecik: Moj custom na Blanku WFT PenzillMegabass Zonda 68lLinka YGK Sea Bass 8Lb + lekko ponad 2m Mono VarivasaWobek to Tiny Fry 50sp Illexa zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No wyżarty konkretnie .Ładna woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wyzarty byl niezle ale skubaniec mnie niezle osral Ta miejscowka to moja ulubiona i zarazem najpiekniesza nad Menem w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, jestem tu nowy, mam nadzieję, że się nie obrazicie jeśli wrzucę swoje zdjęcia z tego roku Jestem początkującym jazio-spinningowcem, łowię dopiero drugi sezon. Wszystkie jazie wróciły w dobrej kondycji do wody. Pozdrawiam!49 i 47cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 51cm - taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Super ryby,fotki i woda.No ja to się nie obrażę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Lassero Piekne Jaski jak na poczatkujacego Gratki za Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ja się obrażam ponieważ w tym roku jeszcze ani jednego nie zapiąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Narwiański jasio, fajnie, że są w dobrej kondycji i chlapią do końca. Ten na zdjęciu jeszcze trochę szorstki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Piękne jaźki panowie łowicie.Ja też zamieszcze swojego złowionego w zeszłym roku na wiśle.Niestety fotka robiona telefonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pora się opamiętać panowie . Zeszłoroczny wątek Jazie liczył 18 stron.A my już jesteśmy na szesnastej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przepieknie..Moze Pan Jakub pobudzil troche zimowa pora reszte kolegow po kiju.Takiego watku jaziowego to ja Tutaj nie pamietam.Fantastyczne rybcie i co cieszy...zabieracie aparaty nad wode.Super sie oglada i wzdycha. Wszystkim gratuluje serdecznie.Tak trzymajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dobrze idzie, piękny wątek. Gratulacje Panowie, tak trzymać! Ja jeszcze na początku maja powalczę, potem jaziom odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Piękne Jazie, Gratulacje ! W lecie to dopiero jest łowienie, to czajenie się za stojącymi pod powierzchnią pięćdziesiątakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Później będzie mniej, bo jazie trochę spowszednieją a i tródniejsze będą do złowienia w lecie(te większe). Dopiero poczatek jesieni obrodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Wrocław też ma ładne ryby Mój dzisiejszy 43cm.Złowiony na Instynkt 5 nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A u nas za cholere na instynkty nie biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Może za słaby instynkt myśliwych mają Graty Panowie, piękne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Pracę mają naprawdę fajną - zostawione w nurcie na napiętej żyłce czuć na kiju, jakby bała rybka się uwiesiła . to musi prowokować. Może inne kolory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziś testowałem obrotówki Pawła samodziełki , a to efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kozacki Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Dziś po południowe rodzinne spinningowanie ,czyli łowienie przez parę godzin przy samochodzie ,ale ma to też swoje plusy można w końcu przetestować wszystkie przynęty z pudełek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie mówiąc o jaziu, kropla w kroplę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi