Forecast Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A no z puszki. Kupiłem paletę euro i je podkarmiam . Zrobiłem sobie większą wersję groszka i widać przypasowała. Z takim to się fajnie tańczy na 0,14 pomiędzy dwoma krzakami. I nic nie rozgiął a łowie na cienkie ownery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Fajny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kuba, chyba się wk..łeś, że Ci tu w Twoim wątku przeszkadzają musiałeś pokazać kto tu rządzi, mega jasior - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathew Forest Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Mi też kilka dni temu udało się sfilmować Jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja dziś przy niskiej wodzie wyłuskałem jednego, ale ze mnie taki fotograf jak z koziej d...y trąba. Na obrotówkę Pawła. Woda niska katastrofalnie aż się boję lata. Ryby jak w akwarium ten ze stadka ok. 10 szt wszystkie podobne ok 45 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie planowałem dzisiaj szczupaków ani boleni,wolałem wieczorne jaziowanie.Było kilka rybek,a na koniec największa.. Górna Narew,Hi-Kevlar X Long Distance Match 4.20,Zauber 4000,Dragon Flex 0,18Wobler smużak 30mm. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Fajny jaziun z wieczora, i coś mi się wydaje, że to będzie jeden z mniejszych u Ciebie w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dobra,to i ja nie będę gorszy i zapodam nocnego zbója z wczorajszego łazęgowania:. Też byłem na Narwi[jakieś parę kilometrów od tomiego101].W ręku miałem restaffine 3.05 z podpiętym GTM 4000 i nawiniętą 18 sufixa.Na końcu zestawu oczywiście niezawodna mrówka. Pozdo dla wszystkich nocnych marków nad rzekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jaź z ostatniego wypadu, na mikro woblerka w kolorach szerszenia prowadzonego w bardzo wolnym tempie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Nowy PB 51 cm na smużaka Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dzisiaj przy pstrągowaniu, trafił się fajny jasiek, jak na moją rzeczkę oczywiście. Wziął w okolicy tego miejsca gdzie pstrąg z reklamówki , już myślałem, że to On, ale okazało się, że nie. Łyknął meppsa black furry No2. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Panie Januszu Gratulacje Rzeczka znowu pokazuje na co ją stać, jak widać małe nie zawsze znaczy bezrybne. Gratki jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dziś testowałem nowy wobler Tomy przeznaczony na jazie. Pampuchy zagryzały i prawie zderzały się w pogoni za prowadzoną w krystalicznej wodzie przynętą. Skusiła ona sztuki 51cm oraz 42cm. Dziękuję i pozdrawiam Tomy . Były też jazie 47 oraz 35cm ale to już na woblery autorstwa innego mojego guru woblerowego...Także pozdrawiam jak to przeczyta Jaź 51cm Uploaded with ImageShack.us Jaź 47cm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 wow , super, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 dzisiejsze 45+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Panie Januszu Gratulacje Rzeczka znowu pokazuje na co ją stać, jak widać małe nie zawsze znaczy bezrybne. Gratki jasia Dzięki Kuba, wiele jest takich rzeczek w Polsce, i nikt o nie dba bo wydaje się tym, którzy powinni dbać, że nie ma o co. Z jednej strony to masakra, jednak z drugiej, to w rezultacie lepiej, że nie dbają, rzeczki obronią się same. A ta moja dzięki temu, że nikt o nią nie dba, broni się sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Radzio pochwalił byś się pstrągiem 70.5 cm a nie jakimś jazikiem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Radzio pochwalił byś się pstrągiem 70.5 cm a nie jakimś jazikiem ;D Niestety pstrąg mi nie przeżył ...45 minutowego holu, szanuję Regulamin Forum i nie wstawiam zdjęcia.Ryba zaląptywała się wielokrotnie w gałęzie i rośliny, zamęczyła się i nie udało mi się jej uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Gratuluję pięknych jazi. Ja na chwilę wyszedłem śmiecie wyrzucić no i się udało. Nigdy nie łowiłem jazi wieczorem aż wstyd się przyznać. Wcześniej o tym czytałem dziś spróbowałem i nie mogę się doczekać następnego wieczoru jakbym łowił całkiem inne ryby. Sprzęt jak zawsze przynęta woblerek Leszka Dylewskiego i efekt Też już mogę napisać pozdrawiam wszystkich nocnych Marków nad rzekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 C.D. nocnych schadzek nad rzeczką: . Sprzęcior bez zmian,wobasek-bzyk PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 To może w końcu się spotkamy ja łowię na lubelskiej Bystrzycy . Gratulacje fajna rybka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Widzę, że Tofix się rozkręca, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Pawlik,a co u ciebie taki zastój???? Przez jazdę i kilometry nie mam czasu na nic w ciągu dnia.Musiałem przejść na tryb nocy [nie tylko w łapaniu ryb]. PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 dzisiejsza rybcia kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Dziś znów obsesja pognała mnie nad wodę z 10 letnim synem Wojtkiem, który jest autorem zdjęcia. Wczoraj rybka mnie rozpieściła dziś musiałem trochę popracować. Branie było na trzeciego woblerka również LD ok 2 cm na 3 cm miałem branie ale na pusto. Uczę się tego łowienia ale nauka połączona z przyjemnością. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi