loko Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ładny jachol @Tasiek.Jakiś kurs z fotografii byście lepiej zorganizowali to by się człowiek podszkolił Janki dalej w amoku kilka z wczorajszego wypadu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dajesz czadu @loko z tymi jaśkami. Ja w poniedziałek lece Trzeba byłoby się spotkac gdzieś w połowie drogi między naszymi a twoimi rewirami na dwa dzionki i obgadac przy wieczornej butelczynie co i jak z tym rybami i fotkami:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dwa dni wędkowania plus wieczorne pogawędki przy browarku Data, miejsce spływu i jestem z drużyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 @loko, piękne mulaki.Ja melduję się w przyszły piątek i zostaje do soboty...Jutro rekonesans po dłuższej absencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dwa dni wędkowania plus wieczorne pogawędki przy browarku Data, miejsce spływu i jestem z drużyną W tygodniu zsynchronizujemy terminy i można lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Miałem sobie zobić przerwę ale ta choroba jest silniejsza. Sprzęt jak zawsze przynęta woblerek Leszka Dylewskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Podciągniemy jaśki bo w niełaskę wpadły.Smakosz bonito z przelewu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Sprzęt do jaziowania w Szwecji: kij 20lb linka 20lb. Przypon 30lb tytanowy. Przynęta przeciążony mepps lusox nr3.Metoda- rzut z głupa w szwedzkie nenufary Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Łowiłem różne nawet glonami porośnięte ale takiego czarnucha nie widziałem super ryba gratulacje dla łowców jazi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 opalony taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Sprzęt do jaziowania w Szwecji: kij 20lb linka 20lb. Przypon 30lb tytanowy. Przynęta przeciążony mepps lusox nr3.Metoda- rzut z głupa w szwedzkie nenufary .......A nasi wciąż podnoszą kwoty na zarybienia i ochronę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tam gdzie byliśmy wszystkie ryby są czarne bo woda ma kolor herbaty więziennej. Okonie są tak czarne, że ledwie widać paski. Szczupaki koloru smoły, dopiero tak od 70cm zaczynają nabierać kolorów-bardzo ciemnych żółtych cętek ale oczy mają dalej jak diabły, nic dziwnego, że jaź też czarny. Chyba nigdy w życiu nie byłem tak zdziwiony. Ryba murowała do dna i walczyła jak na ten zestaw zaciekle. Dopiero przy łódce okazało się co mam na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Krisu no piękny smoluch a Bolki były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Nie tam ich nie ma. Może i dobrze, bo czarne bolki? Koniec świata. Na jeziorze gdzie trafiłem jasia byliśmy tylko jeden dzień bez sprzętu do ich połowu i nastawieni na szczupaki. Ale jest ich tam więcej bo chłopaki dwa lata temu mieli je jako przyłowy na... karasie jaxona 11cm! Jeśli tam zawitamy w przyszłym roku, nie omieszkam się przygotować. Bez wątpienia można tam bić swoje jaziowe rekordy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Pierwszy w tym roku miarowy i troszkę egzotyczny prawie jaź .Gdyby nasze miały taki strzał przy braniu i robiły tak odlotowy hol to ja nie muszę już nic innego łowić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dobre Tomi Gratuluje silnego jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Fajna rybka, jak się nie mylę to chyba paku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jaź z Warty.Siedział na malutkiej rafce branie w pierwszym rzucie:)Przynęta to wobek własnej roboty ..coś koło 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dzisiejsze nocne Jaśki z małej rzeczki.Fotka największego +-45cm ale mocno wypasione .Kij Morethan Branzino 5-28g,multi Daiwa Ryoga 1016hl,plećka varivas 15lb+Fluorocarbon 0,28mm,wobek Pampuch L.C.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ale upasiony. Gratulacje Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Misio . Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dla podtrzymania wątku dwa z ostatniego wypadu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Zdjęcia ładne , ryby ładne. Tylko gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 @Tasieczku - ale Wy dopieszczacie swoje fotki .Kto Was tu przebije? Raczej nikt.Rybienka piekna ze hoho. Mam odczucie ze tylny plan, przytloczyl pierwszy plan. Takie mam odczucia amatorskie.Tak jakby zabraklo ,, swiatla ,, na Ciebie i Jaśka.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi