mifek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tasiek widze ze zmieniliscie rewiry... czyzby przygotowanie do spotkania z GUZEM ja mam jechać z dzerwysem jutro ale jesli prognozy sie potwierdza to... chyba nic z tego nei wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Marcel, masz oko. Fotka z tych nieudanych ( złe ustawienie do źródła światła ) - 1szy plan wyciągany z cieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Janki jak malowane na tych waszych rewirach A i rewiry jakieś takie znajome Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 wg mnie foty na wypasie, fajne ryby, nie wiem czemu Marcelinho czepiasz się naszego Tasialdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 wg mnie foty na wypasie, fajne ryby, nie wiem czemu Marcelinho czepiasz się naszego Tasialdo @ziom, może to Marcelowa nostalgia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Nie tam ich nie ma. Może i dobrze, bo czarne bolki? Koniec świata. Na jeziorze gdzie trafiłem jasia byliśmy tylko jeden dzień bez sprzętu do ich połowu i nastawieni na szczupaki. Ale jest ich tam więcej bo chłopaki dwa lata temu mieli je jako przyłowy na... karasie jaxona 11cm! Jeśli tam zawitamy w przyszłym roku, nie omieszkam się przygotować. Bez wątpienia można tam bić swoje jaziowe rekordy. To niewielkie jezioro ma z pewnością jeszcze niejedną zagadkę w zanadrzu. Region, w którym jest położone słynie z łososiowatych, również w wodach stojących, które nie znajdują się na szlaku większych rzek, uchodzących do morza. Podobno w rzeczonej wodzie mieszkają słusznych rozmiarów trocie. Coraz bardziej nabieram ochoty, żeby do SE jeździć na salmonidy, a szczupaki traktować jako ostatnią deskę ratunku, kiedy szlachetniejsze ryby odmawiają współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tasiek - gratuluje udanego wyjazdu okraszonego pięknymi jaziami w słonecznej scenerii. Fotki jak zawsze super.Dzisiaj u mnie zamiast jazi na napływach meldowały się szczupaki i okonie. Pozdrawiam serdecznie ekipę tego granatowego pływadełka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzięki chłopaki za słowa uznania @Marcel - wyjazd dwudniowy, straszny skwar był więc intensywnie uzupełnialiśmy płyny to i twarz na pierwszym planie jakby mniej ostra czyt. wczorajsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Janki jak malowane na tych waszych rewirach A i rewiry jakieś takie znajome Gratki@loko z rewirami przesuwamy się w Twoim kierunku więc pewnie niebawem dojdzie do spotkania na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tasiek widze ze zmieniliscie rewiry... czyzby przygotowanie do spotkania z GUZEM ja mam jechać z dzerwysem jutro ale jesli prognozy sie potwierdza to... chyba nic z tego nei wyjdzie..Na yr.no aż tak źle to nie wygląda Ja bym na Waszym miejscu jechał czasami przechodzące małe fronty działają pobudzająco na białe drapieżniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 frontow nie bedzie ja jade na ryby wiec bedzie 40 w cieniu co mnie dobija chyba bardziej niz opady ps. północ zaczyna latać na południowe rewiry a południe na północne w takim tempie za rok max bedziemy plywać razem hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Niebawem @szpiegu i twoje rewiry podbijemy P.S. Pamiętaj o czapce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 spoko spoko czekam na was czapka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Co Wy Chlopaki !!!Czepiac Was sie to nie wolno.Nostalgia jest - przyznam. Ale mysle ze Mistrzom Wedekarskiej Fotografii nie zaszkodzi ,, posmarowac negatywnie ,,. - czasem. Trzymajcie sie ciepło.Czekamy na kolejne piekne fotografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 U nas też coś się trafiło... ale z ryb godnych forum tylko jedna sztuka... oczywiście wrócił do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ładne ryby, gratulacje! A co do prognoz, to yr.no od tygodnia konsekwentnie zapowiada pogodne noce w Poznaniu, a burze przechodzą niemal co noc Ja patrzę w niebo, robię kilka skłonów, kilka przysiadów i już wiem, jaka będzie pogoda PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ładne ryby, gratulacje! A co do prognoz, to yr.no od tygodnia konsekwentnie zapowiada pogodne noce w Poznaniu, a burze przechodzą niemal co noc Ja patrzę w niebo, robię kilka skłonów, kilka przysiadów i już wiem, jaka będzie pogoda PozdrawiamGrzesiek Grzesiek polecam: http://www.twojapogoda.pl/polska/wielkopolskie/poznan jest też pogoda godzinowa. Jeśli chodzi o opady - sprawdza się nieźle. Z ciśnieniem są spore rozbieżności w stosunku do pogody z tele. Na stronce nigdy nie spada poniżej 1000, coś dla meteopatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dzięki! Oglądam prognozę głównie po to, żeby się w jakiś huragan nie wdać i kontrolować tendencje ciśnienia, bo od tego zależy, od czego zacznę łowienie. Po prostu jak mam czas, to lecę. Bo nie ma złej pogody na ryby Koniec OT. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Jeśli chodzi o prognozę, to korzystam z http://www.meteo.pl/. Co do burz, to lukam sobie na http://grzmot.wordpress.com/ lub http://www.gdziejestburza.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Taki jakiś mi się trafił...z Nigerii chyba sorki za jakość zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ale murzynek xD Pewno dużo w mule siedział heh Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ładna klucha! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pampuch gratuluję kabanów, Ja muszę stanąć na uszach żeby w mojej rzeczółce złowić jazia 40+ ale czasem się to udaje. Janek połakomił się na woblera mojej roboty przeznaczonego do nocnych połowów kleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 pampuch ładny janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 pampuch ładny janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi