daro_d Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Mów mu John , a nie tam janek, janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pampuch piękny czarnuch Kuba też gratki tym bardziej ze z małej rzeczki! A ja zapraszam na dobranocke za poł godziny Piękne branie tego Pana Janka na filmie i kilka brań,podszczypnięć jego kolegów załagodzi ból bąbli po komarach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Piękny jaź i fajny film.Graty Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Taki sobie jazio 50cm, dobre i to choć miał być boleń. Jeszcze sum mi połknął kleniowego woblerka na przelewie i mnie przeciągnął 1,5h po Wiśle. Te 130cm miał, ale taka ryba to nie na osiemnastkę.wujek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Marszałku Piłsudski gratulację pięknego Jaśka i wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Janek kapitalny jazior a ,, nie taki sobie ,,.Do tego bardzo ładna fotografia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 [wujek napisał dnia pią, 13 lipiec 2012 05:28] ... Jeszcze sum mi połknął kleniowego woblerka na przelewie i mnie przeciągnął 1,5h po Wiśle. Te 130cm miał, ale taka ryba to nie na osiemnastkę.wujek Dobrze ze miał kto Cię wozić i wiosłować przez te 1,5 h ale jak na 0,18 to i tak długo wytrzymała przy tym klocku następnym razem wyrwiemy dziada <_< do następnego... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ryba fajna, tym bardziej że pierwsza w tym roku z Wisły, drugą byłby sumek, ale nie chciał dać się wyjąć, a i mi znudziło się z nim ciągać.Czoper, na pewno .pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 piękny jaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 wujek Cudowny jaź,Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Amator pijawek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ładna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No i fotka zabójcza.Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nastawialem sie wczoraj na klenie. Po 11-ej pierwszy rzut woblerem pływajacym siudak 5 cm ze starej produkcji i sciaganie pod prąd wzdluż rynny z silnym nurtem i cos konkretnego przywalilo... po czym odjazd w strone srodka rzeki i murowanie do dna... tylko zdążyłem poczuć pare tąpnięć przy jazgocie hamulca i przy próbie podciągnięcia wyciągam samą żyłkę. Pierwsza myśl to brzana.. Sprzecik td 3-14 g i zyłka 0.18. Szkoda ryby i woblera - mam nadzieje ze sobie jakoś z tym poradzi i przeżyję... Pozniej po kilku godzinach na osłodę trafilem jeszcze jazia (46cm) złowionego na horneta green tiger - pierwszy w tym sezonie i życiówka. Kijek Jaxon Extreme 300/30, quantum 0.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jaskowowe 50 plus z Oderki.Wobler Dorado Alaska 3.5cm postawiony na napływie główki. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 @patu A mowiles ze nie lubisz Ladny jasio. Pozdrawiam Guzu p.s. pogoda sie poprawila widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Daniel, wolę klony od mulaków, choć te z 5tką na przedzie już rozrabiają <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Fajny staruszek.Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Miał byc boleń.Trzy godziny młócki za bolkiem i nic.Zakładam obrotówkę jedynke i po paru rzutach branie.Widzę,że to nie boleń,bo cosik inaczej chodzi.Myślę sobie,ładny okoń,a tu ku mojemu zdziwieniu jaz.Czego jak czego,ale jazia to ja się w ogóle nie spodziewałem.Co prawda,mój przy jaziu Patryka wygląda mizernie,ale jak dotąd to mój największy.44cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Wujek, piękne kolory ma ten jaź. Świetne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Ładne jaśki Panowie. @Undre-mógłbyś napisać co to za woblerek wystaję mu z pysia? Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Patryk, piękna rybka, fota bezbłędna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Gratuluje pięknych jaśków.Patryk świetna fotka o jaziozaurze nie wspomnę. Piękny staruszek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Kilka upalnych pampuszków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 sprzęt odległościówka mikado 420cm.żyła 18 przynęta mrówka 3,5cm. . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi