Skocz do zawartości

Jazie 2012

skalka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Patryku,masz rację liczą się rybska :D

a tu troszeczkę lepszej jakości ale z mniejszą rybką

wszystkie złowione na przynęte jak na koszulce

B)

Świetne ryby Adamie,gratuluję.

Mam nadzieję ,że jutro i pojutrze będę mógł zaprezentować podobne kabany i obiecuję nałożyć taką koszulkę :mellow: żeby nie było.

Pozdrawiam Tomi B).

Tak zagladam do tego wątku i już sie nie moge doczekac jak i do mojej rzeczki wejdą w październiku, chociaż ostanio na sandaczowym przedświcie, ogromne jaziory żerowały na chrustach w Renie i mam pewien pomysł na to, zobaczymy może sie uda...

Muszę jeszcze pomolestować Tomy`ego, aby spłodził coś dla Odrzańców i głębszych kleniojazi...czyli 3.5-4cm w DRze.

P.S fajna koszulka :mellow: ...

Patu ale mrówa nie jest moja.Tomi je robi.Bardzo ciekawa konstrukcja.Właśnie miałem privy kiedy będą mrówy.Teraz już wiem skąd się to wzięło :D Jeśli chodzi o te głęboko schodzące Jaziówki tak na 90% będą w 2013r ale z pianki.Myślę że design będzie dobry taki jak na Boleniówkach a może w kalkomanie się pobawię,a może to wszystko zmieszam :D.Jeszcze raz gratuluje chłopaki.Fajne ryby.

Muszę jeszcze pomolestować Tomy`ego, aby spłodził coś dla Odrzańców i głębszych kleniojazi...czyli 3.5-4cm w DRze.

P.S fajna koszulka :mellow: ...

Patu ale mrówa nie jest moja.Tomi je robi.Bardzo ciekawa konstrukcja.Właśnie miałem privy kiedy będą mrówy.Teraz już wiem skąd się to wzięło :D Jeśli chodzi o te głęboko schodzące Jaziówki tak na 90% będą w 2013r ale z pianki.Myślę że design będzie dobry taki jak na Boleniówkach a może w kalkomanie się pobawię,a może to wszystko zmieszam :D.Jeszcze raz gratuluje chłopaki.Fajne ryby.

Tomy,nic nie stoi na przeszkodzie gdybyś też zaczął robić te mrówki.Szybciej nasyci się rynek,a ja będę miał więcej czasu na ryby :mellow: .

Pozdrawiam Tomi B).